• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve spremno za spektakl Srbija - Brazil

Autor mondo.rs

Od 18 časova u "Čairu" futsal reprezentacija Srbije igra protiv najuspešnije selekcije sveta.

 Srbija Brazil futsal u Nišu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ljubitelji "malog fudbala" uživaće večeras od 18 časova kada se reprezentativci Srbije budu sastali sa petostrukim svetskim prvacima u futsalu, Brazilcima.

Utakmica se igra u niškom "Čairu", uz prenos na TV Arena Sport 1, a "revanš" je u petak u beogradskoj Areni (19 časova, prenos na TV Arena Sport 3).

Oba duela su prijateljskog karaktera, što znači da će igrači biti rasterećeni i - nadamo se - raspoloženi za atraktivne poteze.

"Za nas će ovo biti veliko iskustvo. Igramo protiv najbolje selekcije u istoriji futsala i imamo priliku da se izmerimo i uvek nešto novo naučimo", istakao je selektor "orlova", Goran Ivančić.

Brazilci su osvojili zlato na Mundijalu 2012, ali su 2016. u Kolumbiji doživeli krah eliminacijom već u osmini finala od Irana. Gostovanje u Srbiji, a potom i u Poljskoj, poslužiće za uigravanje novog tima, kom će cilj biti povratak na svetski tron sledeće godine u Litvaniji.

"Zašto smo izabrali Srbiju? Imali smo poziv mnogih reptrezentacija, a nama je veliki izazov igranje protiv evropskih selekcija, jer imaju drugačiji stil i za nas su to odlične provere. Srbija ima dobre rezultate, dobre igrače i radujemo se ovom meču", rekao je selektor Brazila, Markinjos Ksavijer.

Podsetimo, najveći uspeh srpske reprezentacije je četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu 2016. godine, a tim je u odnosu na tada prilično izmenjen, pa će ovo biti prilika da se javnost upozna sa novim nadama našeg nacionalnog tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC