• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Pavkov: Odmah su mi rekli - kao Hames!

Autor mondo.rs

"Ovaj je zahtevniji od onog gola protiv Liverpula", kazao je sjajni napadač Zvezde kome golovi za TV špice postaju "trejdmark".

 Milan Pavkov: Odmah su mi rekli - kao Hames! Izvor: MN PRESS

Milan Pavkov se "pretplatio" na fenomenalne golove ove sezone.

Počelo je pogotkom protiv Liverpula, sjajno je pogodio momak iz Begeča i protiv Partizana, a uprkos tome što je najmanje značajan, i gol protiv Vojvodine će se dugo pamtiti (5:0), pošto je bio za TV špice i aplauze publike na "Karađorđu".

Grudi, pa na volej i u rašlje Emila Rockova, za šta ga je posebno pohvalio i trener Vladan Milojević, kazavši na konferenciji za medije da "jedva čeka da vidi snimak".

Isto je pomislio i Milan Pavkov...

"Stvarno odličan gol, saigrači su ga odmah posle utakmice u svlačionici uporedili sa pogotkom Hamesa Rodrigeza na Svetskom prvenstvu", kazao je Milan Pavkov misleći na pogodak na meču Kolumbije i Portugala sa Mundijala 2014. godine.


"Drago mi je što sam se na ovakav način upisao u listu strelaca. Nisam stigao još uvek da pogledam snimak, ali sigurno ću to uraditi jer volim da gledam golove koje postižem".

Jasno je da Milan Pavkov ima "ludački šut" poput Nikole Žigića, kao što je to rekao Vladimir Stojković, a gol na "Karađorđu" ipak ne može "da priđe" onome kada je doveo Crvenu zvezdu u vođstvo protiv Liverpula (2:0).

"Gol protiv Liverpula je bio važniji, ali ovaj je mnogo zahtevniji. Pozicija je bila teža, morao sam da šutiram levom, tako da mi je bilo teže nego protiv Liverpula".


Milan Pavkov je kratko nosio dres Vojvodine, a ovo mu je već peti gol protiv Novosađana protiv kojih nema poraz u prethodnih sedam duela.

"Nisam očekivao da ću dobiti takav aplauz, uglavnom me nisu ovako lepo dočekivali u Novom Sadu na prethodnih nekoliko utakmica tako da sam prijatno iznenađen", kazao je Pavkov koji se odmah okreće utakmici protiv Mladosti u nedelju.

U njoj Crvena zvezda može da proslavi šampionsku titulu...

"Idemo ka svom cilju, svi se borimo za titulu i ne odstupamo od toga. Danas nije bilo lako, kao što bi se reklo po rezultatu. Izuzetno je zahtevan teren, Vojvodina je pružala dobar otpor, ali na kraju smo mi slavili", zaključio je napadač Crvene zvezde.

Milan Pavkov je ove sezone odigrao 35 mečeva za crveno-bele i postigao je 14 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC