• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić o "Enfildu", Sedloski o "postu"

Autor mondo.ba

Trener Sarajeva Husref Musemić uprkos ubjedljivom trijumfu nad Širokim Brijegom (3:0) u finalu Kupa Bosne i Hercegovine kaže da nije još ništa završeno, a Goci Sedloskom nije jasno kako nisu postigli gol "bordo" timu ove sezone.

Sarajlije su deklasirale Široki Brijeg (3:0) u prvom finalu Kupa BiH i mirno mogu čekati revanš na "Pecari".

Iako Husref Musemić smatra da je njegov tim zasluženo stigao do pobjede, i da su je možda odigrao najbolje poluvrijeme ovog proljeća, mišljenja je da nije sve gotovo.

"Imamo rezultat koji je jako kvalitetan i normalno da želimo biti maksimalno oprezni i što bolje se spremiti za revanš, bez obzira na ovaj rezultat, vidjeli smo sinoć na 'Enfildu' da je u fudbalu sve moguće", rekao je trener Sarajeva i otkrio da je u dvoboju Liverpula i Barselone navijao za Engleze.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Strateg gostiju sa "Pecare" Goce Sedloski čestitao je na trijumfu Sarajevu, koju je okarakterisao kao najbolju ekipu u BiH.

"Prvo poluvrijeme smo bili 'kriminalni'. Labavo, bez agresije, bez želje, a u drugom smo počeli da igramo. Čestitam Sarajevu na pobjedi, najbolja su ekipa u Bosni i Hercegovini. Ima još 90 minuta, ali jako teško ćemo ovo stići", rekao je makedonski stručnjak i dodao da mu nije jasno kako ove sezone Širokobriježani nisu uspjeli da postignu nijedan gol sarajevskom timu.

Naime, na pet posljednjih međusobnih mečeva "plavo-bijeli" su samo jednom remizirali, ali nisu nijednom pogodili mrežu Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC