• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Derbija ismijavali Bijelsu!

Autor mondo.rs

Ne samo da je bilo uzbudljivo na terenu "Eland rouda", nego i poslije utakmice u kojoj smo dobili drugog putnika za finale plej-ofa na Vembliju.

Lids i Derbi su osvježili ovu sezonu u Čempionšipu!

Gajili su veoma atraktivan fudbal kod Marsela Bijelse i Franka Lamparda, što je moglo da se vidi i u njihovom dvomeču u borbi za finale plej-ofa, gde su se bolje snašli "ovnovi" i izborili su meč na "Vembliju" poslije spektakularne utakmice (4:2).

Lids je imao 1:0 iz prvog meča, duplirao je tu prednost na svom stadionu, ali onda su krenule nevolje kada je Derbi vezao tri gola...

Uspjeli su da odgovore i smanje na 2:3, što je i dalje bio rezultat koji ih je vodio dalje, ali nakon što su ostali na terenu sa desetoricom, a odbijali da se brane, primili su još jedan gol koji je Derbi odveo na megdan sa Aston Vilom za mjesto u Premijer ligi.

Ali, koliko je uzbuđenja bilo tokom trajanja utakmice - toliko je bilo i po završetku!

Uslijedilo je veliko slavlje na stadionu Lidsa gdje su pojedini igrači Derbija čak ismijavali Bijelsu, zbog "spajgejta" o kome se pričalo pred njihov duel još u januaru.

Tada su Marselo Bijelsa i njegovi saradnici uhvaćeni u "špijunaži" treninga Derbija, zbog čega je Argentinac poznat pod nadimkom "El Loko" i kažnjen, dok je Frank Lampard bio bijesan zbog toga što se desilo...

To je donijelo novu crtu u rivalstvu ovih timova, a kulminiralo je gestikulacijom igrača Derbija poslije pobjede - što bi takođe moglo da bude kažnjeno.


Za razliku od njih, njihov trener Frank Lampard to je sve proživio mnogo teže.

Ubrzo su se pojavili snimci iz svlačionice na kojim se vidi da se "isplakao kao kiša" od sreće zbog prolaska u finale, i to odmah na startu svoje trenerske karijere koja bi, ako ovako nastavi, mogla da bude i te kako uspješna.

Naime, igrači i Lampard su u svlačionici pjevali pesmu "Prestani da plačeš, Lamparde" (Stop crying Frank Lampard) koju su čitav meč pjevali - navijači Lidsa.

Pogledajte!


Zanimljivo, Lampard će se za mjesto u Premijer ligi boriti protiv Aston Vile u čijem je stručnom štabu Džon Teri, njegov dugogodišnji saigrač iz Čelsija.

Ako se obistine informacije da "plavci" otpuste Sarija, da li su oni opcija?

Finale na "Vembliju" igra se 27. maja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC