• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Potpisujem da bude 0:1 u Ukrajini"

Autor mondo.rs

Golman "orlova" u Beogradu bio upitan za predstojeće mečeve Srbije, kao i za reprezentativce koji više nisu deo selekcije.

 Marko-Dmitrovic-o-Luki-Milivojevicu-i-Matiji-Nastasicu Izvor: MN PRESS

Marko Dmitrović (27) imao je za sobom uspešnu epizodu u španskom Eibaru, a završiće je u dresu reprezentacije.

Golman "orlova" stigao je u Beograd na okupljanje i kratke pripreme za važne utakmice Srbije protiv Ukrajine i Litvanije. Kao i do sada, veoma je motivisan za sve što sledi...

"Videćemo kako će se odvijati stvari, ali prvi plan i cilj je šest bodova, kao i uvek. Idemo na pobede, prvo na Ukrajina i ona je u maksimalnom fokusu", rekao je Dmitrović novinarima u Belom dvoru.

Dmitrović očekuje da "orlovi" nastave da podižu formu, stvorenu još tokom Lige nacija, ali i igrom na gostovanju Nemačkoj i Portugalu. Naravno, on se nada junskim trijumfima sa "nulom".

"Svi mi golmani i cela odbrana, verujem i ceo tim, hocemo pobedu bez primljenog gola. Videli smo da je Ukrajina uigrana ekipa, iako Ševčenko nije mnogo godina selektor odlično ih ukomponovao. Kolektiv je njihova snaga i neće biti lako, posebno što su na svom terenu dobri", rekao je on.

Zato Dmitrović ističe da je recept partija Srbije ista kao u Lisabonu i u Volfsburgu.

"U Ukrajini moramo da pokažemo sjajni timski duh koji imamo. Neka bude 0:1 odmah potpisujem. Strelac? Bilo ko, pa makar i ja iz penala ili sa gola na gol", uz smeh kaše Dmitrivić, dodajući da se šali, jer nema posebnu želju za tim, a da "svi u ekipi ginemo jedan za drugog".

On veruje da bi nacionalni tim bio jači sa Lukom Milivojevićem i Matijom Nastasićem, koji zbog nesuglasica sa selektorom Mladenom Krstajićem ne dobijaju poziv.

"Oni su kvalitetni fudbaleri, igraju u Premijer i Bundesligi i imaju zapažene uloge u svojim klubovima. Bitni su igrači, ali sve je na selektoru i najbolje je da on ima sve igrače u formi i tako bude na slatkim mukama. Ovo što je izabrao je najbolji tim za ove dve utakmice", zaključio je Dmitrović.

Srbija 7. juna gostuje u Lavovu Ukrajini, a tri dana kasnije čeka Litvaniju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC