• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo je, Bufon napustio PSŽ!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Proslavljeni italijanski golman Đanluiđi Bufon istakao je da se u Parizu osjećao sjajno, ali kako sada razmišlja o novim izazovima.

 Đanluiđi Bufon napustio PSŽ Izvor: MN PRESS

Proslavljeni italijanski golman Đanluiđi Bufon (41) napustio je redove francuskog šampiona Pari-Sen Žermena nakon samo jedne sezone.

"Moja avantura van Italije se završava. PSŽ je predložio obnavljanje ugovora, međutim nisam prihvatio ponudu. Želim se zahvaliti svima na svemu što sam imao priliku biti u Parizu. Hvala vam za emocije koje smo zajednički podijelili", kazao je Bufon.

Istakao je kako se u Parizu osjećao sjajno, ali i kako razmišlja o novim izazovima.

"Ernest Hemingvej je napisao da postoje samo dva mjesta na svijetu gdje ljudi mogu živjeti sretno - kod kuće i u Parizu. Pariz će na neki način uvijek ostati moj dom, allez Paris! Hvala vam i sretno u svemu", dodao je iskusni čuvar mreže.

Uprava PSŽ-a je takođe saopštila da neće produžiti saradnju s Bufonom, koji je na golu "svetaca" upisao 25 nastupa osvojivši Ligu 1.

Još nije poznato gdje će Bufon braniti, ali je odlučan nastaviti karijeru. Italijanski mediji pišu kako je već dobio nekoliko ozbiljnih ponuda.

Bufon je karijeru započeo u Parmi, gdje je proveo šest godina, a potom je 17 godina bio član Juventusa. U dresu Parme je osvojio tri trofeja, među kojima i Kup UEFA (1999), dok je na golu torinske "stare dame" osvojio čak 19 trofeja, od čega devet naslova prvaka Italije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC