• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo tri Srbina u Frankfurtu: Stiže Grujić!

Autor mondo.rs

Deo novca koji je Ajntraht zaradio od prodaje Luke Jovića investiraće u još jednog srpskog fudbalera, jednog od najboljih igrača Herte prošle sezone.

Herta izgleda neće uspeti da zadrži Marka Grujića!

Srpski vezista bio je jedan od najboljih igrača berlinskog tima prošle sezone, Herta je tražila od Liverpula da se pozajmica produži za još dve sezone, za njega se ozbiljno interesuje još i Verder, ali možda najbolja opcija stiže iz Frankfurta.

Kako prenosi portal "Goal", Ajntraht će iskoristiti deo novca koji su zaradili na transferu Luke Jovića u Real Madrid da dovede još jednog srpskog internacionalca.

Navodno, Liverpul želi da na Grujiću zaradi oko 25 miliona evra i oko te "cifre" će se i vrteti ponuda sportskog direktora Fredija Bobića, koji posebno ceni igrače sa prostora Balkana, a koji su brzo postali nosioci nove generacije "orlova".

Ukoliko Grujić pređe u Ajntraht, onda bi i naredne godine u ovom timu igrala tri srpska fudbalera pošto klupske boje sigurno neće promeniti Mijat Gaćinović i Filip Kostić.

Izvor: MN PRESS

Grujić ima još četiri godine ugovor s Liverpulom, a prošle sezone za Hertu je odigrao 22 meča u Bundes ligi i postigao pet golova, zbog čega je sada već bivši trener Pol Dardai govorio da je najbolji vezni fudbaler koga je tim iz Berlina imao u poslednjih 20 godina.

Podsetimo, Marko Grujić nije na spisku selektora mlade reprezentacije Gorana Đorovića za Evropsko prvenstvo koje se održava od 16. do 30. juna u Italiji i San Marino.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC