• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi put s Milijašem na trening, sad on komanduje!

Autor mondo.rs

"Rekao sam im koliko je u Beogradu toplo i sparno, tako da treba da uživaju u vremenu na Zlatiboru", rekao je novi pomoćni trener Crvene zvezde.

 Nenad-Milijas-postao-pomocni-trener-FK-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Otkako je početkom devedesetih godina prošlog vijeka zakoračio na prve treninge Zemuna, pa sve do prošlog mjeseca, Nenad Milijaš je slušao instrukcije trenera, da bi ovog popodneva na Zlatiboru imao i "vatreno krštenje" u novoj ulozi.

Na petom treningu crveno-bijelih na prelijepoj planini Nenad Milijaš se priključio stručnom štabu Crvene zvezde i zvanično postao pomoćnik Vladana Milojevića.


"Svježi" penzioner i legendarni fudbaler Crvene zvezde rado je prihvatio novu poziciju u klubu i već se "uhodao" sa novim-starim saradnicima, sa kojima će ubuduće voditi brigu o treninzima, pripremama utakmica i tako dalje...

"Savršeno je, čak sam i prošle godine na pripremama jednim dijelom bio u sličnoj trenerskoj ulozi, manje sam igrao, a više obavljao trenerski posao. Sada je to samo nastavljeno".

*pogledajte gostovanje Nenada Milijaša u podkastu "Sve u 16" kod autora Nikole Jankovića*

Mondo podcast Sve u 16 - gost Nenad Milijaš - YouTube VIDEO
Izvor: MONDO


"Trudiću se da pomognem ekipi što više mogu, kao što sam to radio uvijek do sada, savjetima. Igraću i sada kao dio stručnog štaba na treningu kada god bude bilo potrebe. Još uvijek treba da naučim mnogo stvari, i hvala Bogu imam i od koga da učim. Trudiću se da pomognem ekipi, a siguran sam da ću mnogo i da naučim", rekao je Milijaš za zvanični sajt kluba.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde okončao je uspešnu karijeru na kraju prošle sezone i nakon kraćeg predaha posvetio se novim obavezama u klubu, a znao je i kako da motiviše svoje bivše saigrače da izdrže napore na Zlatiboru.

"Ekipa izgleda odlično. Pričao sam sa igračima, znam da su umorni, odlično su radili. Igra je danas izgledala odlično, iako je teren malo tvrđi. Rekao sam im koliko je u Beogradu toplo i sparno, tako da treba da uživaju u vremenu na Zlatiboru", zaključio je Milijaš.

Milijaš
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC