• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednika La Lige ne raduje Nejmarov povratak

Autor mondo.ba

Nejmar bi ovog ljeta nakon dvije sezone mogao da se vrati u Barselonu, ali pojedince na Pirinejima ta informacija nije obradovala.

Bivši napadač Barselone Nejmar, koji je Kamp Nou zamijenio Parkom prinčeva u ljeto 2017. godine, već nedjeljama unazad izražava želju da se vrati u klub u koji je stigao 2013. godine iz brazilskog Santosa, ali pojedinci u rukovodstvu Primere nisu baš oduševljeni viješću da bi reprezentativac Brazila mogao ponovo da zaduži opremu aktuelnog šampiona Španije!

Konkretno – riječ je o predsjedniku takmičenja Havijeru Tebasu, koji ne bi baš volio da gleda Nejmara ponovo na španskim terenima. Razlog – Nejmarov karakter, koji bi, prema Tebasovim riječima, štetio imidžu najjačeg fudbalskog ranga na Pirinejskom poluostrvu.

"Radije bih da se Nejmar ne vraća u Barsu. Naša želja je uvijek bila da u ovoj ligi igraju sjajni igrači, ali Nejmarovo ponašanje nije dobro za takmičenje jer se konstantno pojavljuju informacije šta je Nejmar uradio van terena. Mnogo smo radili da bi La Liga dostigla ove vrijednosti i ne želimo da kvarimo tu sliku negativnim dešavanjima’’, rekao je prvi čovjek La Lige Havijer Tebas u intervjuu za španski radio Onda Sero.

Podsjetimo, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Francuske kaznila je brazilskog reprezentativca sa tri utakmice neigranja nakon finala Kupa, u kojem je PSŽ, neplanirano, poražen od Rena.

Nejmar, izrevoltiran činjenicom da su "sveci" ostali bez domaćeg trofeja, ušao je u verbalni sukob sa jednim navijačem koji ga je snimao, što Nejmaru nije ''sjelo'', pa je gledaoca udario šakom.

Takođe, propustiće i prva tri meča u grupnoj fazi Lige šampiona u narednoj sezoni, što je "zaradio" kritikovanjem arbitara koji su dijelili pravdu na revanš utakmici osmine finala Lige šampiona sa Mančester junajtedom, kada su "crveni đavoli" izborili pravo nastupa u narednoj fazi nakon što su u gol pretvorili jedanaesterac dosuđen u 92. minutu.

Nejmar je, podsjetimo, u PSŽ došao za cijenu od 222 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC