• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oliver Jandrić položio za UEFA Pro licencu

Autor mondo.ba

Bivši kapiten kluba iz Platonove ulice stažirao u redovima aktuelnog šampiona Engleske.

 Oliver Jandric polozio za UEFA Pro licencu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbalska Republika Srpska bogatija je za još jednog trenera sa UEFA Pro licencom.

Prema pisanju Sportskog žurnala, najviš zvanje je stekao i dugogodišnji kapiten banjalučkog Borca Oliver Jandrić, koji je uspješno položio završni ispit i izlaganje na temu ''Analiza rada menadžmenta, organizacije stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu engleskog fudbalskog kluba Mančester siti''.

''Stažirao sam u Mančester sitiju kad je trener bio Manuel Pelegrini, a i ovom prilikom želim da se zahvalim braći Kolarov, Aleksandru i Nikoli koji su mi pomogli da dođem do Engleske u kojoj je fudbal jednostavno božanstvo. U to vrijeme, kada sam boravio na Ostrvu, moja desna ruka bio je sadašnji kapiten ''orlova'' Aleksandar Kolarov i zahvaljujući njemu omogućeno mi je da uđem u tajne i pore organizacionog i stručnog rada u šampionskom klubu. U Mančesteru sam mogao da vidim svu ljubav koju ljudi imaju prema fudbalu. Školovanje je dugo trajalo, nije ni jeftino, ali će se, nadam se, isplatiti. Sa UEFA profi licencom mogu da radim svugdje u svijetu. Uloženo je mnogo truda, napora i znoja i poslije svega doći će i satisfakcija u radu u nekom od naših klubova, a ko zna, možda jednog dana ugledamo i inostranstvo! Važno je da je sve završeno na najbolji način'', rekao je Jandrić za pomenuti list.

Kruna Jandrićeve karijere u Borcu bilo je osvajanje trofeja u Kupu BiH 2010. godine, zahavaljući čemu su ''crveno-plavi'' nakon osamnest godina i osvojenog Mitropa kupa izborili pravo da učestvuju u evropskom takmičenjima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC