• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventusova bomba - Ken i novac za De Lihta!

Autor mondo.rs

Sprema se bomba na Apeninima, torinski gigant se odriče jednog od najperspektivnijih špiceva planete zarad potpisa Holanđanina.

Juventus je spreman da načini neočekivan potez kako bi napokon realizovao transfer Matijsa de Lihta u svoje redove.

Naime, italijanski mediji javljaju da su spremni da u suprotnom pravcu pošalju Moizea Kena uz dodatak novca koji je planiran i prije uključivanja fudbalera u posao, a kojeg bi Ajaks rado prihvatio.


"Bjankoneri" su dogovorili uslove sa mladim Holanđaninom, potvrda čitavog transfera se očekuje nakon što se dva kluba dogovore oko plaćanja, a čini se da se taj trenutak bliži. Iako je prva ponuda od 55 miliona plus deset u bonusima na putu da bude odbijena, naredna od 75 miliona će vjerovatno biti prihvaćena.


Ona bi mogla da bude realizovana na dva načina – uplatama u više rata ili uključivanjem perspektivnog napadača u posao, a druga od opcija svakako deluje primamljivije, pogotovo imajući u vidu njegov potencijal.

Ajaks je i ranije želio da dovede Kena, ali u Juveu nisu bili raspoloženi za pregovore. Sada se situacija razvila u drugom pravcu, klub iz Amsterdama ima nešto što Italijani žele, i spremni su da se odreknu mnogo čega kako bi to i dobili.

Dugoročno, ovaj potez bi mogao da im se obije od glavu, mladi špic je jedan od najboljih na svijetu u nadolazećoj generaciji, a odricanje od njegovih usluga moglo bi da prizove druge klubove da u budućnosti pohitaju ka njegovom potpisu.

Oni će vjerovatno uspjeti da "zaključaju" De Lihta, "Tutosport javlja da će on proći medicinske preglede već u srijedu ukoliko ovogodišnji polufinalista Lige šampiona pristane na pomenute uslove.

Holandski štoper će Juventusu garantovati stamenu odbranu na duže staze, ali pitanje je kako će izgledati napad iste ekipe u eri nakon Kristijana Ronalda, koja nije onoliko daleko koliko u Torinu smatraju, a o kojoj ne brinu mnogo na osnovu ovog poteza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC