• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real ne staje - jedan od OVE dvojice i novac za Pogbu!

Autor mondo.rs

"Los blankosi" ne staju, odlučni su da privole Francuza, a spremili su i iscrpnu ponudu...

Real Madrid još nije završio rekonstrukciju, a na putu su da pošalju izdašnu ponudu Mančester junajtedu i time kompletiraju ekipu za narednu sezonu.

Naime, prema pisanjima "Mundo Deportiva", Florentino Perez je odlučan u namjeri da Zinedinu Zidanu na raspolaganje stavi Pola Pogbu, a da bi se to ostvarilo "crvenim đavolima" će ponuditi 80 miliona evra uz Iska ili Gereta Bejla, u zavisnosti od želja Engleza.


Francuski vezista je najavio da bi mogao da napusti "Old Traford" ovog ljeta, a Madriđani su njegove riječi shvatili ozbiljno i žele da mu pruže priliku da obuče njihov dres.


Ipak, taj posao neće biti jeftin, a ponuda koju su spremni da pošalju svakako ukazuje na ozbiljnost kraljevskog kluba u ovim pregovorima. Junajted traži 180 miliona za svog fudbalera, ali u Realu su ubijeđeni da bi mogli da ih ubijede da popuste time što će poslati jednog od svojih igrača u drugom pravcu.

Bejl se već duže vrijeme povezuje sa mančesterskim klubom, djeluje da je samo pitanje prelaznog roka kada će se vratiti na "Ostrvo", a ne bi čudilo kada bi se to desilo upravo sada s obzirom na okolnosti.


Isko je meta skoro svih najjačih premijerligaša, nema ekipe koja ne bi voljela da ga vidi u svojim redovima, ali veća je vjerovatnoća da će on otići u Mančester Siti, ako ne ovog ljeta, onda u nekom od narednih transfer prozora.

Ova ponuda je svakako primamljiva za Eda Vudvorda, dvojac iz Madrida na "srebrnom poslužavniku" i doplata u zamjenu za igrača koji planira da ode jeste praktično blanko-ček, pa postoje velike šanse da se ova priča dodatno razvije i realizuje u narednim nedjeljama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC