• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alveš želi još trofeja - čeka Barsu, ima ponudu Intera?

Autor mondo.rs

Brazilac veruje da će se bivši klub pojaviti sa ponudom, odluka nakon završetka Kopa Amerike...

Dani Alveš je slobodan agent, ugovor sa Pari Sen Žermenom mu je istekao, i ovog leta pred njim je nova promena sredine.

Prema pisanjima stranih medija, on se nada povratku u Barselonu, smatra da Katalonci imaju ono što je potrebno da bi osvojili Ligu šampiona naredne sezone, pa želi da se "ispiše" osvajanjem još jednog najznačajnijeg trofeja u Evropi.


Ipak, "blaugrana" zasad ne nudi ništa svom nekadašnjem igraču, moguće da je stanje takvo zato što je on i dalje na reprezentativnoj dužnosti u domovini, gde će sutra na "Marakani" predvoditi svoju selekciju sa kapitenskom trakom u finalu protiv Perua.


Dok se sa "Nou Kampa" ne oglašavaju, Italijani imaju ponudu za njega. Iz milanskog Intera su mu navodno usmeno predočili da imaju mesto za njega u timu i da je ponuda na stolu, ali on i dalje priželjkuje da se Španci aktiviraju.

Mediji na Pirinejima prenose da desni bek ne bi imao ništa ni protiv toga da pojača Atletiko Madrid, koji je takođe u deficitu na toj poziciji, ali još uvek nema zvaničnih kontaktiranja sa Brazilcem ni od jedne ekipe iz Primere.

"Nerazuri" strpljivo čekaju, oni kreću u novu eru sa Antonijom Konteom, ponudili su posao i Nemanji Matiću, a danas su najavili i rastanak sa Maurom Ikardijem i Rađom Najngolanom. Potencijalni dolazak Alveša bi značio da su ozbiljni u nameri da postanu glavni rival Juventusu, ali čini se da je šampion i dalje raspolaže mnogo jačim kadrom od ostatka lige.

Ova situacija će se najverovatnije rešiti po završetku prvenstva Južne Amerike, a nije isključeno da će na adresu Brazilca pristići i neke druge ponude s obzirom da je slobodan agent.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC