• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizan dolaze JAPANAC i BRAZILAC?

Autor mondo.rs

Crno-bijeli finiširaju prelazni rok po želji Save Miloševića. Na meti Japanac iz londonskog Arsenala i Brazilac sa bogatim iskustvom.

 U Partizan dolaze Japanac i Brazilac Izvor: mts/MONDO
Izvor: mts/MONDO

Trener Partizana Savo Milošević rekao je prije nekoliko dana da bi do 10. jula volio da ima zaokružen spisak igrača na koje može da računa u novoj sezoni. Pod tim podrazumijeva i da dobije još nekoliko novih igrača, dodajući da je riječ o strancima.

Savo: Sadik je kao Rikardo, pojačanja do 10. jula


Do sada je Partizan doveo šestoricu novih fudbalera - desnog beka Perišu Pešukića, lijevog beka Rajka Brežančića, dvojicu štopera, Dominika Dingu i Igora Vujačića, ofanzivca Aleksandra Lutovca, kao i mladog napadača Umara Sadika, koji je došao na pozajmicu iz Rome. Sa pozajmica su se vratili golman Nemanja Stevanović, ofanzivni vezista Sejduba Suma, napadač Ognjen Ožegović...

Mediji pišu da bi u Partizan mogli da dođu Japanac i(li) Brazilac.

Portal Telegraf.rs piše da je krilni napadač, 24-godišnji Japanac Takuma Asano vrlo blizu Partizana. Riječ je o fudbaleru Arsenala koji nije dobio šansu, a u Partizan bi došao kao pozajmljen igrač.

Otkako je došao u Arsenal 2016. godine on je konstantno na pozajmicama. Bio je u Štutgartu, pa u Hanoveru. U Hanoveru je u 13 utakmica zabilježio jedan gol i jednu asistenciju.

Ako ovaj transfer bude realizovan to će biti prvi japanski fudbaler u istoriji Partizana dugoj 74 godine. U Partizanu si igrali Kinezi - Đia i Liju, kao i mnogi fudbaleri iz drugih zemalja, najviše afričkih, kao i iz Brazila.

Upravo bi još jedan iz te južnoameričke zemlje možda mogao da postane novi igrač Partizana.

"Sportski žurnal" piše da je ofanzivni vezista, 31-godišnji Karlos Eduardo, želja crno-bijelih. On je igrač Parane, a u karijeri je već igrao u Evropi - u njemačkom Hofenhajmu, i u ruskom Rubinu. Karijeru je počeo u Gremiju, igrao je i za Flamengo, Atletiko Mineiru, Vitoriju... Zabilježio je i 6 nastupa za brazilsku reprezentaciju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC