• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Janković SAVETUJE mlađeg: Sveto, uči jezik

Autor mondo.rs

Bivši igrač Olimpijakosa u ulozi savetnika novom igraču atinskog kluba.

 Marko-Jankovic-posetio-Partizan Izvor: MN PRESS

Marko Janković, popularni "Mesko", na proputovanju kroz Sloveniju a na putu ka Italiji i početku priprema u SPAL-u, posetio je danas fudbalere Partizana na pripremama.

Srdačni pozdravi, zagrljaji sa nekadašnjim saigračima (mada, ima tu i novih lica). Da je došao koji dan ranije zatekao bi i mladog štopera Svetozara Markovića, ali je on u noći između nedelje i ponedeljka, iznenada otišao u Atinu da završi transfer u Olimpijakos.

U tom klubu je igrao i Marko Janković, a iz Atine se preselio u Beograd, u svoj Partizan. U razgovoru za TV Partizan, Janković je bio upitan i šta bi savetovao mlađeg Markovića.

"On je vrlo mlad, a iako ima tako malo godina već je sazreo, stabilna je ličnost, kao da ima pet godina više. Sveta zna kako treba da radi i kako da se ponaša. Ali, ako već treba da ga posavetujem, to je da nauči jezik zemlje u kojoj je. U koju god zemlju da odeš, ljudi oko tebe mnogo poštuju kada vide da se trudiš da naučiš njihov jezik. Grčki jezik jeste težak, ali nije naodmet da počne da ga uči. Što se tiče terena, ako bude dobro radio, za njega neće biti problema", rekao je Janković.


Ceo intervju sa Markom Jankovićem, u kojem ćete čuti i kako mu je teško pao odlazak iz Partizana, kako se snalazi u italijanskom fudbalu, da li su Italijani veći majstori od fudbalera sa ovog podneblja... možete da pogledate OVDE



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC