• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIZARNI Junajted: Dobar i precrtani igrač Sautemptona!

Autor mondo.rs

Drugi najbogatiji klub na svijetu ne bori se za potpise najvećih zvijezda fudbala, nego za igrača na koga ne računaju u Sautemptonu... Zašto?

Mančester junajted nastavlja da iznenađuje svoje navijače ovog ljeta!

Klub ne uspijeva da privuče "velika imena" u ovom prelaznom roku tako da su do sada angažovani samo talentovani Dejvid Džejms iz Svonsija i Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa, a uporedo se bore i da sačuvaju Pola Pogbu u timu pošto oko njega "obigrava" Real Madrid...

Ukoliko francuski vezista napusti Old Traford ovog ljeta, jasno je da je na toj poziciji neophodno pojačanje (čak i da ostane je tako), a ideja je vezista Sautemptona!

Zanimljivo u cijeloj priči jeste da je u pitanju fudbaler na koga menadžer crveno-bijelih Ralf Hasenhitl ne računa za narednu sezonu, pa se postavlja pitanje na koji način bi tek onda mogao da pomogne Mančester junajtedu?

Bilo kako bilo, "crveni đavoli" planiraju da dovedu Marija Leminu (25) iz Sautemptona i za njegov dolazak bi trebalo da izdvoje oko 18 miliona funti.

Ovu informaciju prenijeli su svi vodeći mediji u Engleskoj uz informaciju da je Lemina već dobio dozvolu kluba da pregovara s Junajtedom, pošto nije ni planiran za pripremni period, a interesantan podatak je da se u čitavu priču uključio i Arsenal!?

Malo ko je očekivao da će vezni fudbaler iz Gabona, koji je od dolaska iz Juventusa u ljeto 2017. godine igrao nekonstantno, privući pažnju timova koji se bore za najviše pozicije...

Ipak, izgleda da Junajted i Arsenal vide nešto u Lemini što ne primjećuju u Sotonu.

Lemina je inače bio saigrač Pola Pogbe u Juventusu i zbog slične konstitucije se mislilo da bi mogao da bude i njegov nasljednik, međutim "stara dama" je odustala od te ideje vrlo brzo i prodala ga za 16 miliona funti u Englesku.

Od dolaska na "Sent Meris" odigrao je 46 mečeva u Premijer ligi i zabilježio dva gola i dvije asistencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC