• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA: Dijego Kosta predvodi napad "vukova"!

Autor mondo.rs

Žorž Mendeš ponovo pravi čuda u Premijer ligi...

Izgleda da je raskrstio sa Španijom!

Temperamentni napadač Dijego Kosta (31) drugi put u karijeri napustiće Pirineje pošto i dalje osjeća nepravdu zbog dugačke suspenzije koju mu je Primera propisala nakon vrijeđanja sudije na meču protiv Barselone.

Tada je i "Čolo" Simeone shvatio da ne može da se osloni na Kostu, tražio je od kluba da zadrži Alvara Moratu, a planira i još novih imena u napadu poslije dolaska Ivana Šaponjića...

Engleski mediji već su izvijestili da je Everton "zagrizao" za Dijega Kostu, ali izgleda da je u čitavu priču prste umiješao i agent Žorž Mendeš - tako da se u trku za potpis sjajnog napadača uključio i Vulverhempton.

Prema pojedinim izvještajima sa Ostrva, čak su Vulvsi i Kosta postigli dogovor o plati, tako da je ostalo još samo da se Atletiko Madridu dopadne "otkupna cijena".

Atletiko Madrid je Dijega Kostu kupio za 66 miliona evra iz Čelsija, ali već sada je jasno da neće uspjeti na njemu da vrate toliki novac, međutim pitanje je da li bi u slučaju njegovog ostanka mogli da računaju na bolje uslove tokom narednih prelaznih rokova...

Kosta je bio van forme prošle sezone i u 21 meču za Atletiko postigao je samo pet golova, a s obzirom na sjajne igre Raula Himeneza - pitanje je da li bi Španac bio i starter u Vulverhemptonu.

Upravo je Žorž Mendeš "posredovao" u transferu Raul Himeneza, a njegovi klijenti u "vukovima" su još i trener Nuno Espiritu Santu, i igrači Ruben Neveš, Diogo Žota, Rui Patrisio, Žoao Mutinjo, Ivan Kavaleiro...

Vulvsi su imali izuzetno uspješnu sezonu u Premijer ligi i odmah nakon izborene promocije iz Čempionšipa završili su kao sedmi, iza Mančester junajteda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC