• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Marin podigao glas: ČIST penal za Zvezdu!

Autor mondo.rs

Kapiten crveno-bijelih priznaje da Zvezda nije odigrala naročito dobro, ali vjeruje i da je oštećena.

 Liga šampiona _ Suduva - Zvezda - Marko Marin - Bio je penal Izvor: MN PRESS

Prvi put sa kapitenskom trakom na evropremijeri i - remi Zvezde!

Marko Marin bio je raspoložen za igru na stadionu u Marijampolu, ali i njegovi pojedini inspirativni momenti nisu bili dovoljni kako bi se šampion Srbije iz Litvanije vratio rasterećen, mora će da se dobro oznoji kako bi došao do pobjede u Beogradu i prolaska u 2. kolu.



Suduva je bila "naporan" rival koji se duboko branio, a u nastavku su i pripretili. Na kraju se završilo "najpoštenijim" rezultatom - 0:0.

"Očekivano teška utakmica. Najveći problem je što nismo dali gol, a imali smo i malo sreće... Borjan je odlično branio. Bilo je loših, ali i nekih dobrih stvari. Čeka nas sad mnogo drugačija utakmica, pred našim navijačima", kazao je Marin koji je potom imao poruku za saigrače:

"Moraćemo da budemo bolji u zadnjoj trećini, u završnici".

Bivši reprezentativac Njemačke je istakao i da "nula" kao rezultat "nije loša", ali smatra da bi sve bilo drugačije da je arbitar pokazao na penal u situaciji kada se upravo on pobunio.

Držao je loptu kod sebe na obodu kaznenog prostora, uputio je ka saigračima, ali ju je jedan igrač Suduve izblokirao desnom rukom, što po procjeni arbitra nije bilo dovoljno i za kazneni udarac, vjerovatno je smatrao da je premala razdaljina bila između igrača.

"Bio je čist penal, vidjelo se kako ga je lopta pogodila u ruku i odbila se u drugu stranu", kazao je Marin i dodao da se ne brine pred revanš, kao i uostalom ni njegovi saigrači Jovičić, Babić i Gobeljić koji su imali sličan komentar utakmice: "Imamo nedelju dana da se pripremimo za utakmicu u Beogradu i vjerujem da ćemo pobijediti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC