• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toliko se UZBUDIO zbog dolaska u Real, da mu je POZLILO

Autor mondo.rs

Konferencija za medije na kojoj je predstavljen Eder Militao morala je da bude prekinuta pošto se Brazilac osećao loše... Bio je to naporan dan za njega, ali to je ono što nosi Real Madrid. Veliki pritisak.

Nije ovako zamišljao prvi dan u Real Madridu!

Pre nekoliko meseci "kraljevski klub" ugovorio je dolazak brazilskog defanzivca Edera Militao za sumu veću od 50 miliona evra, ali je tek desetog dana jula zvanično i predstavljanjen u novom klubu, zajedno u društvu predsednika Florentina Pereza.

/FOTO I VIDEO: OVAKO JE BILO NA PREDSTAVLJANJU LUKE JOVIĆA/

Prošao je bez problema lekarske preglede, pozirao s porodicom među trofejima Reala, potom se "spustio" i na teren da pokaže dres, međutim...

Izgleda da je ovo bio prenaporan dan za Brazilca pošto mu je na konferenciji za medije pozlilo, očigledno u naletu emocija kako je sam rekao, pa je nakon jednog pitanja koje do kraja nije ni čuo - zamolio da se "press" završi ranije.

Pogledajte taj trenutak...


Fudbaler koji nastupa na mestu levog beka i štopera pre nekoliko dana osvojio je s Brazilom trofej Kopa Amerika, a sada ga čeka izazov u novom klubu, pošto će se uskoro pridružiti saigračima koji su već otišli na pripreme.

Pre nego što mu je pozlilo kazao je da je pričao o Realu sa Pepeom i Kasiljasom, s kojima je bio saigrač u Portu, a oni su ga uputili u kulturu kluba...

"Presrećan sam što igram za najbolji klub na svetu, od kada sam bio dete to sam želeo. Daću sve od sebe, napred Madrid!", kazao je Militao.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC