• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević oduševljen: "Da nam Bordo ne uzme Zdjelara!"

Autor mondo.rs

"Samo, ne bih da pomislimo da smo ne znam šta uradili, ovo su pripreme", rekao je Savo Milošević nakon pobede Partizana protiv Bordoa.

Savo Milošević je bio zadovoljan i nakon poraza od Olimpije (0:1), a još više utakmicom protiv Bordoa na kojoj je njegova ekipa pored dobre igre - upisala i pobedu (2:1).

Upravo takvom rečenicom se "otvorio" pred novinarima koji su pratili utakmicu crno-belih u Klagenfurtu, uz dodatak da je pre svega naglasak bio na tome da vidi do kog nivoa su njegovi fudbaleri stigli u "fizičkoj, taktičkoj i opštoj pripremi".

Mogao je da vidi motivisane, rastrčane igrače, željne dokazivanja...

"Ekipa napreduje iz dana u dan. Iako je ovo najteža utakmica u fizičkom aspektu, pošto smo u poslednjih pet dana, osim meča sa Olimpijom, imali izuzetno teške treninge. Mogu da budem prezadovoljan trkom, bez obzira na umor", kazao je Milošević.

Uz raspoloženog Sejdubu Sumu, odličan utisak ostavio je i novajlija Umar Sadik koji je postigao gol na praktično prvoj utakmici u dresu Partizana, pošto je prekratko igrao protiv Olimpije.

"Pre neki dan sam rekao da dosta očekujemo od njega. Trebalo bi biti strpljiv, još je nespreman, tek ulazi u ritam. Dobro je što je dao gol, jer je uvek dobro kad špicevi to rade", istakao je Savo Milošević koji je potom i podrobnije analizirao njegov učinak.

Partizan - Bordo 1:0
Izvor: YouTube/DanasConferenceCentar


"Tražili smo špica koji će nam doneti dubinu. Imamo dobro nameštenu ekipu, dobro trčanje u zadnjem redu i veznoj liniji i možemo, u situaciji kad imamo igrača sposobnog da pobegne, da se čak vratimo par metara u zadnju zonu i koristimo prostor. Tražili smo takav profil špica, našli smo ga, sad je na nama da ga dignemo na još viši nivo".

Pohvale je zaslužio i Saša Zdjelar koji je prošle zime bio na pragu transfera u Bordo, međutim na kraju nije došlo do dogovora sa Žirondincima, ali posle ovog meča...

"Neko u svlačionici reče: 'odigrao je predobro, kupiće ga Bordo'. Razumem znatiželju novinara kad su pojedinci u pitanju, ali ne volim da pričam individualno", kazao je Milošević i dodao da neće posebno da ističe nikoga u prvi plan.

"Samo, ne bih da pomislimo da smo ne znam šta uradili, ovo su pripreme, uvek je dobro ostvariti dobar rezultat, naročito protiv ozbiljnog kluba, ali to nam sad nije prioritet".

Partizan - Bordo 2:0
Izvor: YouTube/DanasConferenceCenter

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC