• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iguain ponovo na "Ostrvu" - vraća se u London?

Autor mondo.rs

Argentinac bi mogao ponovo na "Ostrvo" uprkos neubedljivom utisku koji je ostavio...

Vest Hem je spreman da uzburka tržište i dovede veliku zvezdu.

Kako piše "Skaj Sports Italija", oni su stupili u pregovore sa Juventusom oko transfera Gonzala Iguaina. Nakon što su odbijeni na nekoliko drugih adresa, na vrata Italijana su došli sa iscrpnom ponudom, spremili su 40 miliona evra, što je svakako dovoljno da se posao privede kraju.


Novinar Đanluka di Marcio, koji je uvek dobro obavešten, tvrdi da su se "čekićari" okrenuli Argentincu nakon što nisu uspeli da se dogovore sa Seltom oko Maksija Gomeza, i sa Ajtrahtom oko Sebastijana Alera.


Ova dva napadača su, navodno, želela u veće klubove, a napadaču Juventusa nije problem da se skrasi u Londonu, ukoliko dobije minute koje bi želeo.

On se mučio u Premijer ligi tokom prethodne polusezone, na zahtev Mauricija Sarija je taj period proveo u Čelsiju, ali činilo se da je prvenstvo fizički prezahtevno za njega, a isti trener ne želi da ga zadrži nakon što je dobio novi posao.

Sada mu Vest Hem nudi kartu za povratak, u njihovim redovima bi pritisak bio manji, pa bi možda "Pipita" mogao da bude pokretačka snaga ekipe.

Londonski klub bi ga po oprobanom receptu prvo uzeo na pozajmicu uz opciju otkupa ugovora ako zadovolji, a dogovor bi u krajnjoj instanci koštao svih 40 miliona evra.

Iguain je na izlaznim vratima šampiona Italije, sigurno menja ekipu ovog leta, ali destinacija se još ne zna. Njegovo ime je povezivano sa klubovima na "Čizmi", Roma je čini se najozbiljnije zagrizla, a to bi moglo da pokrene čitavu lavinu transfera napadača.

Ukoliko ipak odluči da se vrati u Premijeršip, imaće priliku da "izvadi fleke" na mestu gde se veterani tradicionalno dobro osećaju, s obzirom da Vest Hem važi za ekipu koja voli da posluje sa iskusnijim igračima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC