• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni senka Radničkog iz prošle sezone: Evropa već "VISI"!

Autor mondo.rs

Nišlije izgubile u Talinu. Prema viđenom - čeka ih težak zadatak na "Čairu"!

Radnički Niš krenuo je iz "minusa" u Evropu.

U prvoj takmičarskoj utakmici pod vođstvom Sima Krunića, vicešampion Srbije izgubio je na gostovanju Flori u Talinu i moraće da odigra mnogo bolje da bi izbegao ispadanje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Flora - Radnički 2:0 (0:0)

Golovima tinejdžera Marka Andresa Lepika (18 godina) i veterana Konstantina Vasiljeva (34), lider estonskog prvenstva stekao je značajnu prednost uoči revanša, zakazanog za sedam dana na "Čairu".

Niški teren temeljno je promenjen ovog leta, sa ambicijom da se na njemu igraju evropske utakmice, ali ako nedavno "skockani" Krunićev tim ne bude odigrao mnogo bolje nego danas, na renoviranom travnjaku igraće se već od sledeće nedelje samo domaća takmičenja.

Mogući dvomeč protiv Ajntrahta u drugom kolu sada izgleda veoma daleko, dok vreme ne radi u korist ekipe i stručnog štaba. Pre svega, zbog činjenice da su najnovija pojačanja (današnji starteri) Dejan Meleg i Erik Jirka pozajmljeni od Crvene zvezde pre manje od nedelju dana.

Obojica su večeras bili u startnoj postavi od početka i nisu uspeli da sa novim saigračima postignu gol ili izbegnu poraz na gostovanju.

Posle "tvrdih" 70 minuta, tokom kojih su najbolju šansu (zicer) propustili domaći, i to upravo Vasiljev, Krunić je izveo iz igre najisturenijeg Milana Bojovića i na njegovo mesto postavio Milana Makarića, dok je sa suprotne klupe ustao Lepik i nedugo potom zatresao mrežu.

U obe situacije kod golova domaćih, čuvar mreže Nišlija Nikola Petrović je najpre dobro reagovao, ali je bio savladan iz neposredne blizine, nakon loših reakcija odbrane Nišlija...

RADNIČKI: Petrović - Đorđević, S. Đorđević, L. Đorđević, Ostojić, Todorovski (kapiten) - Bondarenko, Noma - Tomić /od 63' Batrović), Meleg (od 77' Saša Stojanović), Jirka - Bojović (od 70' Makarić).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC