• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nagrađuje crveno-bele

Autor mondo.rs

Superligaška sezona u Ljutice Bogdana biće otvorena gostovanjem povratnika u elitu. Crveno-beli su smislili akciju za navijače, a gosti su poručili kako će igrati na "Marakani".

 Crvena-zvezda-Javor-akcija-Zvezde-i-izjave-Javora Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nova superligaška sezona doći će na stadion "Rajko Mitić" u subotu, u 20 časova, kada će uz direktan prenos na TV Arena sport zaigrati Crvena zvezda i Javor.

Šampion Srbije pozvao je navijače da podrže ekipu Vladana Milojevića, a s tim u vezi smislio je akciju tokom koje će u petak od 13 časova od hrama Svetog Save do spomenika "Pobednik" na Kalemegdanu deliti poklone i karte za subotnji meč svima koji budu obukli neko Zvezdino obeležje.

Za to vreme, Ivanjičani će stići u Beograd i započeti poslednje pripreme za gostovanje braniocu titule.

"Odradili smo jako dobre pripreme. Pojačanja su adekvatna za ovaj tim i mislim da će nam značiti. Javor je prethodne sezone imao dobar i uigran tim. Oslonili smo se na njih i pojačali ekipu trojicom igrača. Mislim da ćemo biti konkurentni ove sezone. Imamo najjačeg mogućeg protivnika u prvom kolu, ali to neće poremetiti naše planove. Ući ćemo u utakmicu ozbiljno, igraćemo onako kako Javor igra godinama unazad. Želimo čvrstu igru, dobar raspored u bloku i pokušaćemo da vidimo gde smo u odnosu na Zvezdu u ovom trenutku. Zdravstveno stanje ekipe je jako dobro", rekao je šef stručnog štaba Ivanjičana, Igor Bondžulić.

Gostujuću ekipu na teren će izvesti kapiten, Marko Kolaković.

"Nakon godinu dana vratili smo se u društvo najboljih. Žreb nas nije pomilovao u prva tri kola. Igramo protiv tri najbolje ekipe iz prošle sezone. O Crvenoj zvezdi ne bih mnogo trošio reči. Na svakoj poziciji imaju makar jednog izuzetno kvalitetnog fudbalera. Želimo da pokažemo kvalitet i odigramo dobru utakmicu. Atmosfera u ekipi je sjajna, kao i tokom čitave protekle godine. Zvezda daje dodatni motiv, posebno što igramo na najvećem stadionu u državi, protiv ekipe koja je prethodne sezone nastupala u grupnoj fazi Lige šampiona".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC