• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan: Bejl odlazi iz Reala za 24 ili 48 sati

Autor mondo.rs

Velšanin nije bio u sastavu "kraljevskog kluba" na meču protiv Bajerna u Hjustonu, a trener je otkrio da je to zbog toga što je na izlaznim vratima kluba.

Real Madrid ne krije da je plan prodaja Gereta Bejla ovog ljeta. O tome se naveliko priča, pošto je Zinedin Zidan izjavio da ga nema u planovima za sljedeću sezonu.

Trener Real Madrida zvanično je sa turneje po SAD poručio da je Bejl na izlaznim vratima i da bi veoma brzo mogao da promeni klub.

Naime, Zidan je na meču Internacionalnog kupa šampiona odigranog u Hjustonu protiv Bajerna (1:3) isprobao sve raspoložive snage osim Velšanina. Poslije meča bez ustezanja je rekao da je Bejl praktično već bivši.

"Bejl nije nastupao na meču protiv Bajerna, jer je vrlo blizu odlaska. Klub pregovara oko njegovog transfera. Nadamo se da će se to brzo dogoditi, jer je to najbolja opcija za sve", rekao je Zidan.

Trener Real Madrida naveo je da klub poslije razočaravajućih rezultata prošle sezone mora da napravi promjene i da je odlazak Bejla upravo korak na tom putu.

"Stvari u klubu moraju da se mijenjaju. Jedna od njih je i odlazak Bejla. Protiv njega nemam ništa lično, već je vrijeme da se naprave promjene. Trener je taj koji mora da rješava stvari, donosi odluke i pravi promjene. Odlazak je odluka trenera, ali svakako je igrač dobro upoznat sa tom situacijom. Ono što je izvjesno je da će se situacija promijeniti, za 24 ili 48 sati, ali će se promijeniti, i to je dobro za sve", naveo je Zidan.

Geret Bejl je u Real Madrid došao 2013. godine iz Totenhema za tada rekordnih 100 miliona evra. Ugovor sa madridskim klubom ističe mu za tri godine, a najplaćeniji je u timu sa 17 miliona evra po sezoni.

Interesovanje za Bejla, koji je prošle sezone odigrao 42 utakmice za Real i postigao 14 golova uz šest asistencija, pokazali su Totenhem, Mančester junajted, pa i Bajern, a neimenovani klub iz Kine ponudio mu je pravo bogatstvo, ali je Velšanin glatko odbio rekavši da njega samo zanima prelazak u neki od evropskih velikana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC