• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: Ovako će biti i u Velsu

Autor mondo.rs

"Važno je da smo počeli pobedom. Pred nama je put koji će biti teži nego sama utakmica", u Inđiji je Partizanov trener počeo priču o predstojećem evropskom dvomeču.

 Savo-Milosevic-o-Konahs-Kiju-i-Indjiji Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan je trijumfalno ušao u novu sezonu.

Ekipa Sava Miloševića osvojila je tri boda u Inđiji i golom Zorana Tošića u odličnom raspoloženju nastavila pripremu za početak evropske epizode u Velsu.

Nakon meča u Inđiji, prekidanog u dva navrata, Partizanov trener nije želeo da predugo priča o pobedi.

"Manje-više, dogodilo se ono što sam i očekivao. Još su teške noge i mislim da smo morali da 'zatvorimo' utakmicu ranije. Imali smo četiri-pet šansi da završimo i kada to ne uradite, onda se nešto iskomplikuje, ali to danas nije bio slučaj. Čestitam momcima i ništa mimo toga. Bilo nam je bitno da pobedom uđemo u sezonu, imamo u četvrtak važnu utakmicu i važno je pobeđivati", rekao je Milošević za TV Arena sport.

  Partizan u sredu u 12.30 putuje u Mančester, a onda autobusom ide do Čestera, gde će biti smešten na gostovanju Konahs Kiju. U četvrtak će igrati protiv Velšana, jednog od najprijatnijih iznenađenja prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Taj put je uvek veći problem nego sama utakmica, ali to je nešto s čime se suočava dosta ekipa, pa i mi. Ne volim da kukam, želimo da igramo Ligu Evrope i moramo da prihvatimo da će biti putovanja".

Upitan šta očekuje od gostovanja Konahs Kiju, Milošević je odgovorio kratko...

"Biće isto ovako jako teška utakmica, ali će u većoj meri, kao i danas, zavisiti od nas".

Sa druge strane, trener Inđije Srđan Blagojević rekao je da će duel protiv crno-belih koristiti njegovom timu za naredne mečeve.

"Bilo je ovo veliko iskustvo za nas. Mogli smo da vidimo da će nam biti potrebno više koncentracije i bržeg donošenja odluka da bismo mogli da pariramo ovakvoj ekipi. Dobili smo jasnu sliku gde smo sada. Ova ekipa dugo nije igrala u ovakvom ambijentu i pred ovoliko publike", izjavio je trener povratnika u Superligu, dok se praznio ispunjeni stadion "zeleno-belih".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC