• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Rikardo Gomeš pred IZLAZNIM VRATIMA Partizana

Autor mondo.rs

Transfer napadača Partizana u Al Šaržu nije propao. Štaviše, pred realizacijom je.

 Rikardo-Gomes-ide-u-Al-Sarzu Izvor: MN PRESS

Rikardo Gomeš "ni na nebu, ni na zemlji".

Najbolji strijelac Partizana prošao je kompletne pripreme crno-bijelih, ali nije korišćen na pripremnim mečevima. U međuvremenu je sa pozajmice vraćen Ognjen Ožegović, doveden mladi napadač Rome Umar Sadik, kao i Petar Gigić iz Mačve.

Bili su to jasni signali da Portugalac nije u planovima, odnosno da je njegova prodaja preko potrebna, kako bi se ubrizgala finansijska injekcija u klub.

Još 19. juna ove godine MONDO je objavio da Gomeš ide u Al Šaržu, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Prema našim ranijim saznanjima, crno-bijeli su od ovog transfera trebalo da zarade između četiri i pet miliona evra, ali se potom pominjalo 2,5 miliona evra.

U međuvremenu, taj posao nije bio sklopljen, ostala je tajna i koliko će to novca donijeti Partizanu. Crno-bijeli su bili na pripremama, Rikardo radio profesionalno, ali nije igrao u kontrolnim mečevima. NIje ga bilo ni u prvom meču novog prvenstva Srbije protiv Inđije u nedjelju.  

Pojedini mediji su javili da je ovaj transfer ponovo "propao", međutim MONDO je iz izvora bliskih klubu saznao da to nije tačno. Odnosno, potpuno suprotno - prodaja Gomeša Al Šarži je više nego izvjesna.

"Posao je gotov, još samo čekamo ugovor", rekao nam je naš izvor iz kluba.

Ovo znači da će Partizan bez Gomeša u novi napad na Ligu Evrope. Portugalac je prošle sezone sa 20 pogodaka završio na drugom mjestu liste strijelaca u Superligi Srbije. U svim takmičenjima je za Partizan dao 26 golova.

Ako ovaj transfer bude ostvaren, Rikardo će biti drugi prodati igrač Partizana ovog ljeta, poslije štopera Svetozara Markovića, koji je otišao u Olimpijakos.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, lijevi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, i Petar Gigić.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Gomeš (Al Šarža)?

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC