• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema potcenjivanja, svi u Evropi su ozbiljni!

Autor mondo.rs

Hajduk i Kilmarnok su dali dobar primer Partizanu koji ne mora na sopstvenoj koži da uči da nema opuštanja protiv timova koji su drastično slabiji na papiru, uostalom nije tako davno bio Šamrok. Zoran Tošić zato podseća - samo ozbiljno!

 Nema potcenjivanja, svi u Evropi su ozbiljni! Izvor: MN PRESS

Osvajanje Kupa Srbije donelo je Partizanu privilegiju da se bolje odmori i kvalitetnije organizuje pripreme, pa su tako premijeru u Evropi "odložili" za dve nedelje.

Prvi meč u novoj sezoni odigrali su u Inđiji, i slavili minimalnim rezultatom (0:1), a tako osokoljeni dobrim startom otputovali su u Vels gde ih očekuje ekipa koja ispred sebe ima prefiks - poluprofesionalna - što kod većine izaziva podsmeh i želju za kanonadom...

Međutim, Konads Ki se već lepo predstavio u Ligi Evrope pošto je u prvoj rundi "izbacio" Kilmarnok iz Škotske, ekipu koju su svi očekivali za protivnika Partizana, a na tom susretu u gostima, kada su slavili 3:1, pokazali su da uprkos tome što među njima ima onih kojima je to samo "drugo zanimanje" - i te kako mogu da namuče i profesionalce.

/MOGU DA MISLE SAMO NA NOMADSE: PARTIZAN NE IGRA ZA VIKEND/

Anketa

Koliko Partizan može u Ligi Evrope?

  • Sigurno prolazi Velšane, ali biće teško u 3. kolu

    33.33% (1)

  • Maksimum je plej-of Lige Evrope

    33.33% (1)

  • Verujem da će igrati bar grupnu fazu Lige Evrope

    0% (0)

  • Može i do proleća u Evropi!

    33.33% (1)

  • Ne verujem da će proći ni Velšane

    0% (0)

Koliko Partizan može u Ligi Evrope?

Rezultati


Njihov i primer Gzire koja je izbacila Hajduk, trebalo bi da podsećaju Partizanu kako NE TREBA igrati. Od njih mogu da izvuku pouke, a ne posle sopstvenih grešaka.

Tako nešto najavljuje i Zoran Tošić pred večerašnji meč koji počinje u 19.30.

/SAVO MILOŠEVIĆ PRED NOMADSE: NISAM BAŠ ODUŠEVLJEN!/

"Mi prvenstveno ne gledamo na te stvari, jer u Ligi Evrope ako imamo svoj cilj, a to je da prođemo što dalje i da uspemo da se domognemo grupne faze, jednostavno ne smemo da se obaziremo na te stvari. Svaki protivnik je ozbiljan, dugo smo čekali da ponovo nastupamo u Evropi, imamo veliku motivaciju i veliku želju, svi jedva čekamo da to počne", kazao je Zoran Tošić - strelac prvog gola za Partizan u novoj sezoni.

U javnosti se često govorilo o pravim zanimanjima igrača Nomadsa....

Džon Dizni je direktor prodaje u kompaniji koja se bavi recikliranjem mobilnih telefina, dok Majkl Vajld radi kao trener i sportski učitelj u akademiji Tranmer Roversa. Nejtan Vulf je koktel majstor u baru Alderli Edž.

/PARTIZAN OSTAO BEZ NAPADAČA PRED VELŠANE, OČEKIVANO!/

"Ove utakmice su ono što nas u principu najviše zanima i što svi volimo najviše da igramo, one tek treba da dođu, a ovo je jedna od prvih, koju moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno i da probamo da rešimo o svoju korist", naveo je Zoran Tošić i prisetio se i prethodnog meča Partizana odigrano u Velsu, baš na istom stadionu u Rilu.

Istoimeni protivnik je 2009. godine bio lak izazov za crno-bele, četiri gola u gostima, pa još osam pred domaćim navijačima, ali ni to ne bi trebalo da "zavede" igrače.

/OSTOJIĆ POSLAO PORUKU MLAĐIMA PRED VELS: DA SE NE ZEZAMO!/

Izvor: MN PRESS



Fudbal se u prethodnih deset godina drastično promenio, više nema toliko slabih ekipa u evropskim takmičenjima, posebno se to odnosi na "nefudbalske" zemlje koje su napredovale u ovoj deceniji, a toga se prisetio i Zoran Tošić.

/AKO PROĐE DALJE - PARTIZAN MOŽE NA TURCE ILI SLOVENCE/

Pre deset godina nije bio u Partizanu, prešao je u Junajted, ali se dobro seća tog meča.

"Davno je bilo, više od deset godina. To je bilo tokom mojih prvih šest meseci u Engleskoj, bio sam još mlad i neiskusan i mnogo su mi nedostajali bivši saigrači, pa sam hvala Bogu imao priliku da ih brzo vidim i podsetim. Sećam se da je Partizan pobedio 4:0, da je dominirao, da je bio na svom nivou, tako da možemo samo da očekujemo da u tom smeru razmišljamo i sutra i da bude sve pozitivno za nas", zaključio je iskusni vezista Partizana.

Meč se igra večeras od 19.30 na stadionu "Belle Vue" uz prenos na Arena Sport.

Očekivani sastav Partizana: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović - Sadik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC