• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa nije slučajno, Vlahović oduševio Montelu!

Autor mondo.rs

"Raste kao nikada do sada...", kazao je trener Fiorentine koji očigledno planira velike stvari sa Vlahovićem.

Ako je suditi po mečevima na pripremama - Dušan Vlahović ne mrda iz Fiorentine.

Srpski napadač igrao je odlično u "Primaveri" tokom prethodne sezone, povremeno dobijao minute i u prvom timu, a šansu na Međunarodnom kupu šampiona u Sjedinjenim Državama iskoristio je kao malo ko od njegovih vršnjaka.

Gol ga nije htio protiv Arsenala (0:3), kada je ušao u tri velike šanse i namučio Škodrana Mustafija svojim kretanjem, ali promašaje je "naplatio" protiv Benfike.

Vlahović je ponovo zaigrao od starta i na ivici kaznenog prostora ponovo je pokazao sopstveno umijeće sa loptom. Nadmudrio je dvojicu čuvara, munjevito je uputio šut ka golu Zlobina, a ruski golman na golu Benfike nije mogao da uradi ništa...

Navijači iz Italije su počeli da ga porede sa Kšištofom Pjontekom, u Srbiji je prethodno "zaživjela" komparacija sa Zlatanom Ibrahimovićem, a realnost je da Dušan Vlahović mirno "krči svoj put" ka prvom timu Fiorentine, pa će tako Vinćenco Montela biti na slatkim mukama koga da izabere kada počne Serija A.

Visina i snaga mu već sa 19 godina omogućavaju da se bori sa protivničkim štoperima, lijepo je "kliknuo" sa krilnim igračima i teško da će ga Viola sada poslati na pozajmicu.

"Raste kao nikada do sada... Fantastično je napadao Benfiku večeras", kazao je Montela poslije utakmice, kada je očigledno bio prezadovoljan onim što je prikazao Vlahović, ali nije htio da ga previše hvali da se ne bi "pokvario".

Izvor: MN PRESS

Vlahović je inače fudbaler Fiorentine još od juna 2017. godine, odnosno, tada ga je Viola "kaparisala" pošto je morala da sačeka da postane punoljetan kako bi sa njim potpisala ugovor.

U dresu mladog tima "ljubičastih" prošle sezone je odigrao 19 utakmica i postigao 18 golova, dok je za prvi tim nastupio na deset utakmica uz tek 152 minuta na terenu. Kao član Partizana postigao je ukupno tri gola na 27 mečeva, od toga jedan i u finalu Kupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC