• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop se samo nasmijao kad su ga pitali za Bejla...

Autor mondo.rs

Bez obzira na to što je Liverpul šampion Evrope - ne posjeduje finansijska sredstva kojima bi mogao da dovede Gareta Bejla. Uz to, Jirgen Klop vjeruje da bi to pokvarilo tim.

 Garet-Bejl-ne-dolazi-u-Liverpul-preskup-je-kaze-Jirgen-Klo Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prošlo je više od 72 sata otkako je Zinedin Zidan javno i rekao da će Garet Bejl u naredna 24 časa napustiti Real Madrid i da zato ne igra za "los blankose".

Poslije toga se oglasio agent sjajnog Velšanina poručivši treneru "kraljevskog kluba" da je sramotan način na koji se ophodi prema njegovom klijentu, da bi Garet Bejl ubrzo potom zaigrao za Real Madrid protiv Arsenala - i još je postigao gol u remiju svog kluba!?

Odjednom je postalo upitno da li će Bejl otići, pošto je Asensio "pokidao" ligamente kolena, ali je Zidan još jednom bio hladnokrvan i poručio da gol ništa ne mijenja...

Dani prolaze, ponuda za Bejla nema, sve je na nivou spekulacije o potencijalnom bombastičnom transferu u Kinu koji bi, bar prema onome što se priča u medijima, jedini mogao da zadovolji uslove koje imaju i klub i igrač, naravno sa finansijskog aspekta.

Kada je u pitanju onaj takmičarski, bez obzira što je Bejl "zarđao" u poslednje vrijeme, teško da postoji ekipa koja bi ga odbila po nešto prihvatljivijim uslovima.

S obzirom na to da je karijeru izgradio u Engleskoj, da li ga tamo neko želi?

Prvo se naravno spominjala mogućnost povratka u Totenhem, međutim Spursi i dalje oprezno troše novac na pojačanja s obzirom na to da su štedjeli zbog stadiona, Mančester junajted nesigurno pristupa svakom poslu, Čelsiju su zabranjeni transferi...

A, Liverpul?

Šampion "starog kontinenta" ima popunjen napad, ali već bi nekako pronašli mjesto i za Gareta Bejla kada bi se odlučili da ga "napadnu" u ovom prelaznom roku.

"Bejl je fudbaler Real Madrida i ako ode to će biti za nevjerovatan novac i ogromnu platu...", odmah u startu je Jirgen Klop odbacio ovu mogućnost uz osmijeh.

Zanimljivo je da je ovu ideju "bacio" bivši igrač "redsa" Pol Ins na šta mu je Jirgen Klop odgovorio da ima veoma čudne ideje koje poštuje, ali da isto tako smatra da je Bejla i Liverpul povezao samo iz razloga što mu je to neko rekao da uradi.

"Bejl je sjajan igrač i sviđa mi se, ali nije to do njega. Morate da napravite tim. Tim nije kada prikupite najbolje individualce, nego oni moraju da rade zajedno", objasnio je Klop.

"Liverpul ima dugoročan projekat i tim je veoma dobar. Da li će biti teških situacija za mene? Da, vjerovatno. Biće ako dovedemo jednog, dvojicu ili trojicu igrača. Nisam rekao da nećemo ništa uraditi, ali morate da mislite i na momke koji su već u klubu".

Sada je jasno da se tim Liverpula u narednoj sezoni neće znatno razlikovati od prethodne, a možda je najsigurnije da u njemu neće biti Gareta Bejla.

Real traži dalje!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC