• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu "samo" 1:0! Da li je revanš formalnost?

Autor mondo.rs

"Parni valjak" pobedio Konas Ki u Rilu. Revanš u Beogradu bi trebalo da bude formalnost za srpskog osvajača Kupa.

 Konas-Ki-Partizan-0-1-Liga-Evrope Izvor: MONDO

Konas Ki – Partizan 0:1 (0:0)!

To je rezultat koji crno-belima poprilično dozvoljava mirnih sedam dana za dodatne pripreme i gotovo garantuje prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

 Fudbaleri Partizana su u Rilu potvrdili daleko veći kvalitet u odnosu na pregrube igrače Konas Kija, koji su zbog nepažnje i oštrine mogli da dovedu do povreda, nepotrebnih incidenata, ali i isključenja na obe strane. Na sreću, ništa od toga se nije dogodilo.

Za ubedljiviju pobedu"parnom valjku" je nedostajala koncentracija u završnici akcija. Brojne prilike ostale su neiskorišćenje, a vrlo dobar bio je i golmana "Nomada" Luis Bras.

Zanimljivo da domaćin za 90 minuta nije uputio nijedan šut ka golu Partizana, ali je u poslednjim trenucima meča pokazao da zna da bude opasan, čak mu je i malo falilo da lopta uz dosta sreće završi u mreži srpskog tima.

Konas Ki pozdravio CRNO-BELE: Dobro došli u VELS!

Trenutak odluke odigrao se u 62. minutu. Strelac je bio Aleksandar Šćekić!

Veći deo posla na levoj strani završio je Slobodan Urošević, posle centaršuta beka crno-belih, lopta se od Ognjena Ožegovića odbila na ivicu kazenog prostora, gde ju je Šćekić pokupio i iz prve smestio u mrežu Konas Kija.

Dobre prilike pre pogotka propustili su Zoran Tošić, Umar Sadik, Strahinja Pavlović, Đorđe Ivanović…

Beograđani u svakom slučaju moraju da budu oprezni, jer je i Kilmarnok pobedio u Rilu 2:1, a onda posle sedam dana završio takmičenje, nakon provorazredne senzacije Velšana.

Revanš meč igra se 1. avgusta od 21 sat na stadionu Partizana.



SASTAVI:

KONAS KI - PARTIZAN

Sudija: Mihal Očenaš (Slovačka)

KONAS KI: Bras - Dizni, Horan, Holms, Roberts - Pul, Oven, Vajld, Moris, Volf (od 58' Bakare) – Insal (od 73' Farkurson).

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović (od 76' F. Stevanović) - Sadik (od 46' Ožegović).

IZ MINUTA...

SREĆA ZA PARTIZAN!

90'
Domaćin je ima priliku! Ali su crno-beli imali sreće...

MOGAO JE PARTIZAN DO 2:0!

72'
Još jedna dobra situacija za crno-bele. Šćekić je posle gola mogao da upiše i asistenciju, ali je Bras odbranio udarac glavom Đorđa Ivanovića. Imao je fudbaler Partizana i boljih rešenja, kao što je asistencija za Ožegovića, u tom trenutku potpuno slobodnog u sredini.

GOOOL!

62' Partizan je konačno poveo, strelac je bio Aleksandar Šćekić! veći deo posla na levoj strani završio je Slobodan Urošević, posle centaršuta beka crno-belih, lopta se od Ožegovića odbila na ivicu kazenog prostora, gde ju je Šćekić pokupio i iz prve smestio u mrežu rivala.

OPET PROMAŠAJ!

48'
Đorđa Ivanovića! Dobru loptu mu je dao Suma, a krilni napadač Partizana iskosa sa leve strane šutirao pravo u golmana Brasa.

46'
Savo Milošević napravio je prvu izmenu. Na poluvremenu je zamenio Umara Sadika, a šansu je u drugom delu igre dobio Ognjen Ožegović.

Partizan je bio bolji, ali to se ne vidi kroz rezultat! Imali su Beograđani nekoliko dobrih situacija ispred gola "Nomada". Velšani su gotovo bezopasni.

Nova gužva, ovaj put je pobesneo golman Vladimir Stojković. Dosta su grubi igrači Konas Kija, a crno-beli su takvu igru protivnika trpeli prvi deo utakmice, međutim kako vreme odmiče sve manje imaju razumevanja za poluamatere iz Velsa. Još ako se tome doda i činjenica da ne mogu da probiju "bunker"...

45' Zoran Tošić je dobio žuti karton, kao i igrač Konas Kija. Zapisani su zbog čarke.

26' Veliki pritisak Partizana...

PAVLOVIĆ!

19' Nekako se Strahinja Pavlović našao u poziciji napadača. Pre toga je sve lepo uradio Sadik, napravio dribling i odigrao u prostor za mladog štopera, koji je šutirao iskosa sa leve strane, ali pravo u Brasa.

NOVA PRILIKA ZA CRNO-BELE!

12' Golman Bras je loše ispucao loptu, ali ništa bolja nije bila ni završnica Umara Sadika. Nigerijcu je bio otvoren put ka golu, šutirao je sa 16 metara, traljavo i pored gola.

9' Saša Zdjelar je šutirao iz daljine preko gola! Pre toga je Strahinja Pavlović bio u prodoru po levoj strani terena.

ŠANSA!

6' Prva velika prilika za Partizan. Kombinovali su Sejduba Suma i Zoran Tošić, odigrali su "dupli pas" na ivici kaznenog prostora, Suma je spustio loptu za Tošića, koji je šutirao pored gola.

- Utakmica je počela...

Igrači Partizana izlaze na teren stadiona u Rilu.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC