• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz uprave Partizana u ZVEZDIN avion (FOTO)

Autor mondo.rs

Na fotografiji koja je medijima proslijeđena iz FK Crvena zvezda u avionu kojim je ekipa prebačena u Helsinki, bio i Novak Nedić, nekadašnji član uprave FK Partizan.

Novak Nedić u avionu sa čelnicima FK Crvena zvezda!

Na fotografiji koja je proslijeđena iz Crvene zvezde vidi se kako 37-godišnji Nedić sjedi iza generalnog direktora crveno-bijelih Zvezdana Terzića.

Riječ je o čarter letu iz Beograda za Helsinki, dakle nije redovna linija. U glavnom gradu Finske, šampion Srbije igra u srijedu uveče revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nedić je bio član uprave Partizana kada je umesto garniture koju je predvodio Dragan Đurić, došlo novo rukovodstvo. On je došao u klub decembra 2014. godine, zajedno sa tadašnjim predsjednikom Zoranom Popovićem, ocem Vojislavom Nedićem, Ljubišom Tumbakovićem, Miloradom Vučelićem, Milošem Vazurom, Vladimirom Vuletićem...

Nedić, koji je generalni sekretar Vlade Srbije, bio je u upravi FK Partizan sve do marta 2016. godine, kada se sukobio sa Vučelićem, Vazurom... O tome više pročitajte OVDJE

Sadašnje rukovodstvo FK Partizan često optužuje Nedića da stoji iza napada na klub, a predsjednik kluba Milorad Vučelić optužio je upravo Nedića kako je svojevremeno organizovao "napad na čelnike kluba u loži stadiona Partizana".

U maju 2016. godine, kada je trebalo da bude održana izborna Skupština FK Partizan, aktuelno rukovodstvo je optužilo Nedića da stoji iza kandidata Nenada Bjekovića, koji je želio da bude predsjednik kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC