• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"KUVA" u Mančesteru: Pogba odjurio, izmišljena povreda?

Autor mondo.rs

Rols Rojs koji vozi Pol Pogba "otišao" je iz trening centra, ali ne zbog navodnih problema s leđima - nego jer je Francuzu dozlogrdilo da Mančester junajted stopira transfer u Real Madrid.

Saga oko Pola Pogbe i dalje nije okončana!

Mančester junajted kao da nije siguran šta želi od Francuza - da li da ga zadrži po cenu nezadovoljstva jer im je važan deo tima, ili se opet radi o fudbaleru koji nije ispunio očekivanja, pa je vreme da ga prodaju i dovedu igrača koji može da ga zameni...

Pregovori oko Bruna Fernandeša i Sergeja Milinković-Savića "stoje" već nedeljama, zapelo je i zbog Pogbe, a klubu je ostalo još samo pet dana do "zatvaranja" prelaznog roka.

Upravo je to jedan od razlog zbog kojih nisu potpuno spremni da "puste" Pogbu u Real Madrid, neizvesno je da li mogu da kupe igrača koji će "popuniti njegove cipele", a takvih okolnosti kao da je svestan i Francuz koji je, na svoju ruku, odlučio da prelomi.

Njega neće biti u sastavu Junajteda za današnji prijateljski meč protiv Milana, saopšteno je da je u pitanju povreda, ali mediji iz Španije navode da je to LAŽ!

Navodno, ne postoji nikakva povreda kod Pola Pogbe nego je po sopstvenom zahtevu izostao sa spiska igrača za meč sa Milanom pošto žarko želi da ode na završne pregovore sa Real Madridom, klubom koji ga "mami" već mesecima.

Takva odluka saopštena je Solskjeru na poslednjem treningu i klub je pokušao da "sakrije" ovu informaciju, koja je ipak stigla do medija.

Odlazak iz Real Madrida i dalje ne deluje potpuno siguran pošto se direktor kluba Ed Vudvord protivi prodaji najskupljeg fudbalera u istoriji Mančester junajteda, iako je "kraljevski klub" spreman da plati i veću sumu od one koju su uložil u Francuza.

Podsetimo, sa spiska igrača za meč sa Milanom izostao je i Romelu Lukaku koji je u završnim pregovorima sa Juventusom, iako je jedno vreme bio najbliži Interu.

"Okidač" za njegov transfer je Paulo Dibala koji bi trebalo da dođe na "Old Traford".

Treba dodati i da Mančester junajted ne sedi skrštenih ruku pošto je u petak i zvanično dogovorio dolazak Harija Megvajera iz Lestera - i to za rekordnu sumu za jednog defanzivca od čak 85 miliona funti, čime je nadmašen i transfer Van Dajka u Liverpul.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC