• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belgijanac poručuje: Nisam završio sa Interom!

Autor mondo.rs

Ekscentrični fudbaler se vraća u klub u kojem je napravio ime na "Čizmi".

Rađa Naingolan je na izlaznim vratima Intera.

Naime, italijanski mediji i sam igrač su preneli da su pregovori sa Kaljarijem u završnoj fazi. Vezista će ponovo na Sardiniju, u klub za koji je uspešno nastupao od 2010. do 2014, a otići će na pozajmicu u trajanju od jedne sezone.

On želi da pokaže da njegovo vreme u Milanu nije gotovo, da ima još šta da pokaže u crno-plavom dresu, ali kvalitet će morati da dokazuje u dresu drugog kluba.

"Srećan sam što se vraćam u Kaljari. Pokušaću da "govorim" na terenu, da pokažem Interu da je napravio grešku", rekao je Belgijanac oštro za "Skaj Sport Italija".


Otkad je Antonio Konte preuzeo kormilo "nerazura", budućnost ovog fudbalera je bila pod znakom pitanja. Poznato je da Italijanski stručnjak ne voli temperamentne igrače koji bi mogli da utiču na svlačionicu, pa je rastanak bio najrealnija opcija.

Uprkos tome, Naingolan je odbio brojne ponude. U igri su bili mnogo "veći" klubovi, ali on se ipak odlučio za povratak u ekipu koja ga je "stvorila" u sezoni u kojoj će bordo-plavi proslaviti sto godina postojanja.


"Odlučio sam srcem, imao sam brojne ponude, ali sam izabrao klub u kojem se najbolje osećam. Sada mi je cilj da pomognem Kaljariju da postane bolji u godini slavlja", dodao je fudbaler.

Vezista i dalje veruje da nije odigrao poslednju utakmicu za ekipu sa "Meace", navodi da je došao na Sardiniju da se izbori za povratak na taj stadion.

"Dolazim u Kaljari da bih igrao dobro i ponovo stekao poverenje trenera u Milanu. Imam još dve godine ugovora sa Interom nakon ove sezone, a nadam se da moje iskustvo u njihovom dresu još uvek nije završeno", zaključio je Naingolan.

Belgijanac je u redove milanskog giganta prešao pred početak prošle sezone, ali su promena trenera i njegova forma uticali na njegov status u klubu.

Sada će dobiti šansu za novi početak, ukoliko uspe da povrati kvalitet igara koji je imao dok je igrao za Romu, sigurno je da će i rezervisati kartu za povratak u Konteov tim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC