• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ bez Nejmara do Superkupa - preokretom do trofeja!

Autor mondo.rs

Najbolji klub Francuske nastavio je sa popunjavanjem vitrina na prvoj zvaničnoj utakmici sezone.

Pari sen Žermen je stigao do prve titule u novoj sezoni.

Oni su nakon preokreta uspjeli da osvoje Superkup Francuske pobijedivši Ren rezultatom 2:1 u utakmici igranoj u kineskom Šenženu.


"Sveci" su do trijumfa došli teže nego što se očekivalo, makar kada je u pitanju faktor rezultata. Tuhelovi izabranici su gubili na poluvremenu, njihov protivnik je poveo u 13. minutu preko Adrijena Unoua iz, ispostaviće se, jedinog šuta koji su igrači Rena uputili tokom čitavog susreta.

Šampion "Lige 1" je imao problema sa realizacijom prilika, kontrolisali su igru, ali nisu uspeli da izjednače rezultat sve do sredine drugog poluvremena.

Stvar u svoje ruke je preuzeo najbolji fudbaler ekipe Kilijan Mbape, koji je u 57. minutu krunisao lijepu akciju svog tima i iskoristio asistenciju Pabla Sarabije da rezultat vrati u egal. Parižani su nastavili sa napadima, a 15 minuta nakon izjednačenja uspjeli su da preokrenu rezultat i dođu do pogotka koji za njih znači prvi trofej u sezoni.

Strijelac je bio rezervista Anhel di Marija, koji je zamijenio Andera Ereru, a pogodio je sjajno iz slobodnog udarca sa oko 25 metara.

Tuhelova ekipa tako nastavlja dominaciju u domaćim takmičenjima, a vjeruje se da će ove sezone ponovo krenuti u pohod na najvrijedniji trofej u Evropi – pehar Lige šampiona.

Oni su se dobrano pojačali u ovom prelaznom roku, transferi koje su izvršili su balansiraniji nego što su bili tokom prethodnih "pijaca", pa ekipa izgleda kompetitivnije. 

Stigli su Ander Erera, koji je došao kao slobodan igrač iz Mančester junajteda, Idrisa Gej iz Evertona, Pablo Sarabija iz Sevilje i Abdu Dijalo iz Borusije Dortmund. Parižani nisu mnogo trošili, a kao glavno pitanje ovog ljeta za njih je status Nejmara.


Do zatvaranja transfer-prozora je ostalo još skoro mjesec dana, a neće biti čudno ukoliko Brazilac, koji danas nije bio u sastavu, napusti ekipu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC