• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Barse poručuju: Ništa od Nejmara (za sada)

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Sportski direktor Pari Sen-Žermena Leonardo nedavno je izjavio da iz Barselone nije bilo konkretne ponude za brazilskog reprezentativca.

Mogućnost povratka brazilskog napadača Nejmara iz Pari Sen-Žermena u Barselonu za sada je isključena, izjavio je potpredsjednik katalonskog kluba Žordi Kardoner.

"Od danas nema slučaja 'Neymar', a kao što je predsjednik rekao, situacija je komplikovana. Nismo razgovarali s njima (PSŽ-om op.a.). Veliko je poštovanje među klubovima i ako bude aktuelan Nejmarov slučaj, razgovaraćemo. U ovom trenutku je sve isključeno", rekao je Kardoner za televiziju TV 3.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo nedavno je izjavio da iz Barselone nije bilo konkretne ponude za brazilskog reprezentativca.

Brazilac je u julu propustio pripreme aktuelnog šampiona Francuske, zbog čega je kažnjen s 375 hiljada evra. Takođe je obavijestio upravu "svetaca" da želi napustiti klub.

Nejmar je u PSŽ stigao iz Barselone u rekordnom transferu od 222 miliona evra, a za Parižane je od t ada odigrao 58 utakmica i postigao 51 gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC