• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Hteo sam NA SILU, pogrešio, ali nisam "pao"

Autor mondo.rs

Golman Partizana Vladimir Stojković, posle plasmana u plej-of Lige Evrope, rekao je da je njegov kiks u 7. minutu meča protiv Malatije bila nepotrebna

 Vladimir Stojković: Hteo sam NA SILU, pogrešio, ali nisam "pao" Izvor: MN PRESS

Partizan je uspeo da obezbedi prolaz u plej-of Lige Evrope, uprkos porazu u revanš meču 3. kola kvalifikacija od Malatije u Turskoj (0:1).

Crno-beli primili su taj jedini gol posle greške golmana Vladimira Stojkovića, koji je priznao da nije trebalo da istrčava.

"Bila je to moja nepotrebna intervencija. Tražio sam da uđem ekstremno u tu intervenciju kako bih digao samopouzdanje i da bi me držalo celu utakmicu. Tražio sam je na silu, nije trebalo i moja je greška. Svaka greška i svaki neuspeh je preduslov za uspeh. Time sam se vodio do kraja utakmice i drago mi je da nisam poklekao, da me nije uzdrmalo, kao i da se sve završilo povoljno po Partizan", rekao je Stojković.

Stojković je ponovio da je najvažnije to što su crno-beli ostvarili cilj.

"Mi nemamo pravu predstavu o jačini ekipe. Nekada okolnosti tako nalažu da treba se preći sa obale na obalu. Da li ćemo to učiniti preko zlatnog mosta ili mosta od pruća, nije važno, bitno je proći. Okolnosti nekada tako nalažu. Najvažnije je da smo ispunili ono što se tražilo od nas - da prođemo".

Čuvar mreže crno-belih osvrnuo se i na protvnika, za kojeg tvrdi da je kvalitetniji nego što je to pokazao u prvom meču u Beogradu.

"Znali smo da je Malatija jedan od najtežih protivnika koje smo mogli da dobijemo i u plej-ofu. Sa Turcima tradicionalno nemamo sreće u Evropi kada se igra na ispadanje. Preterano dobro smo igrali u Beogradu, što je podiglo sumnju u njihov kvalitet. Rekao sam i u Beogradu, nismo im dozvolili da pokažu šta znaju, jer smo bili ekstremno dobri i automatski se stvorila slika da treba i u revanšu da dobijemo. A oni uvek imaju dobru atmosferu...  Najbitnije je da smo se prevezli od tačke A do tačke B".

Partizan će za plasman u Ligu Evrope igrati protiv norveškog Moldea, ekipe koja je tokom kvalifikacija izbacila Čukarički, a u trećem kolu prošla je grčki Aris.

"Videli ste, Molde je u prvoj dobio 3:0, a mogli su da ispadnu. Evropa je drugi nivo, nema sigurne pobede i prolaza. Sve je moguće, zamalo da prođe Aris. Po mom mišljenju, najbitniji momenat iz tog duela je da su igrali produžetke i za očekivati je da  biti umorni zbog toga", zaključio je Stojković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC