• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dibala - Ovakvog majstora ste našli da tjerate?

Autor mondo.rs

Motivisan kao da debituje za Juve, nepoželjni napadač ukrao je šou na "Nereo Roko" stadionu. Čestitali su mu svi osim Ronalda i Sarija.

Paulo Dibala (25) služio je ovog ljeta Juventusu kao sredstvo u namjeri da se pojača i da se Inter ne pojača, ali kada se je ta neprijatna transfer saga završena zahtjevom kojim je Argentinac razljutio Glejzere - došao je trenutak da levonogi as pošalje poruku i Anjelijevima.

Bogati vlasnici Juvea gledali su generalnu probu prvog tima za start sezone 2019/20, u kojoj je rival bila Triestina, i imali prilike da odgledaju bravure Dibale na poziciji "lažne devetke", kao i golazo koji je ovaj talentovani napadač postigao.

On je u 39. minutu sa dva poteza izbacio kompletnu odbranu i golmana ekipe iz Trsta, a onda dobio ovacije na "Nereo Roko" stadionu, na kom su ovog ljeta "orlići" doživjeli debakl na Evropskom prvenstvu za mlade.



Juventus: Šćešni - Danilo (Kuadrado 62), Bonući (Demiral 62), Kjelini (De Liht 62), Aleks Sandro (De Šiljo 62) - Khedira (Emre Džan 67), Pjanić (Matuidi 67), Ravio (Bentankur 67) - Bernardeski (Ramzi 70), Dibala (Mandžukić 62), Daglas Kosta (Iguain 67).

Petom je primio loptu i predriblao dva čuvara, pa lobovao golmana Triestine, na čemu su mu čestitali saigrači, ali ne i Kristijano Ronaldo, pa ni trener Mauricio Sari.

Njih dvojica nisu putovala u Trst, prvi zbog problema sa mišićem noge, drugi zbog ozbiljne prehlade.

Svjestan da je uveliko prva zvijezda utakmice, Dibala je u 49. minutu pokazao i drugu stranu svoje (fudbalske) ličnosti, pa nonšalantno nije iskoristio jedanaesterac za 0:2, ali posljedice nisu bile ni približno katastrofalne poput onih u subotu uveče na "Mestalji" nakon što Kevin Gameiro nije pogodio penal za 2:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC