• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo blista: Da se plaše kad dođu u Humsku!

Autor mondo.rs

"Možemo da kažemo da je ovo idealna uvertira za Molde... Pratimo ih već mjesec dana, znamo sve o njima", kazao je Savo Milošević poslije pobjede Partizana nad Radom (3:0).

 Savo-Milosevic-izjava-poslije-Partizan-Rad-3-0 Izvor: MN PRESS

Partizan je opet na pobjedničkom putu!

Trener crno-bijelih Savo Milošević rekao je poslije pobjede nad Radom (3:0) da je njegova ekipa relativno lako stigla do pobjede i istakao da je to bila dobra uvertira za Molde.


"Za razliku od prošle utakmice u prvenstvu, ovo je bilo sasvim zadovoljavajuće. Uspjeli smo da relativno lako dođemo do bodova, da neke igrače i odmorimo. Možda je pobjeda mogla biti i ubedljivija, ali u situaciji u kojoj smo sasvim zadovoljavajuća", rekao je Milošević novinarima poslije utakmice.


Dva gola postigao je Filip Stevanović, dok je Nikola Lakčević debitovao asistencijom.

"Imamo mi njih još, nego je problem trenutno što smo u ovoj situaciji sa Ligom Evrope gdje je velika tenzija. Od Lakčevića očekujem mnogo. Imamo i Strahinju Jovanovića, on je danas bio na klupi. Oni su fenomenalni potencijal, doći će vrijeme i za jednog i za drugog", rekao je Milošević i potom se osvrnuo na Stevanovića, strijelca već četiri gola ove sezone.

"Stevanović je sam po sebi takav potencijal da donosi nove stvari, nekad su i individualci dovoljni da neke novine donesu jednoj ekipi. Ovo je njegov talenat, to ne možemo da ga uvježbamo ili utreniramo".

Milošević je naveo da je mnogo važno što je njegova ekipa sačuvala domaći teren.

"Forsirali smo brzu igru, zato što imamo perfektan teren, upravo zbog ovakvih stvari da kada dođu protivnici da se zaista nelagodno osjećaju. Nećemo moći uvijek da postignemo tri ili četiri gola, ali je bitno da imaju malu dozu straha kad dođu u Humsku".


SRĐAN STOJČEVSKI (RAD)

"Pokušali smo u prvom poluvremenu da kroz blok od deset igrača sačuvamo rezultat do poluvremena, nismo uspjeli. Drugo poluvrijeme smo izašli otvorenije, da kroz igru dođemo do gola, u par navrata smo i uspjeli ali smo ostavili dosta prostora Partizanu za kontre i polukontre. Imali su dosta šansi... Ovo je trenutno naš maksimum, okrećemo se drugim utakmicama i pokušaćemo da igru iz drugog poluvremena primijenimo", rekao je Stojčevski.

Partizan u četvrtak igra prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Moldea. Milošević je naveo da je današnji meč bio odlična priprema za taj meč.

"Odmorili smo neke igrače, mislim da nismo ni mnogo potrošili danas, niko se nije povrijedio, tako da je ovo najidealnije. Možemo da kažemo da je ovo idealna uvertira za Molde... Molde već pratimo mjesec dana, znamo sve o njima", rekao je Milošević.

Trener Partizana nije želio da mnogo govori o pojačanjima.

"Iz iskustva iz ovog prelaznog roka i koliko muke prođete dok nešto ne završite... Blizu smo nekih igrača, ali dok ne stave potpis sve je u domenu... želja", rekao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC