• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problem Jang Bojsa: Prvi strelac preskače "Marakanu"

Autor mondo.rs

Giljem Oro, najbolji strelac švajcarske lige prošle sezone, doživeo je povredu zbog koje je upitan njegov nastup na "Marakani" u sredu.

Jang Bojs dolazi u utorak u Beograd, na prvi meč protiv Crvene zvezde (sreda), a u pripremi te utakmice suočava se sa krupnim problemima.

Pisali smo već o povredi Marvina Špilmana, jednog od pojačanja švajcarskog prvaka, a tamošnji mediji su u ponedeljak najavili i da u timu Herarda Seoanea neće biti prvi strelac i golgeter "Super lige" - Giljem Oro.

Nekadašnji napadač Pari Sen Žermena propustio je prethodna tri meča zbog povrede butine, pa je njegov nastup u prvoj utakmici dvomeča krajnje neizvestan.

"Oro gubi bitku protiv vremena. Heroj prošlosezonske pobede protiv Dinama u Zagrebu (dao je dva gola) neće moći da bude dovoljno pripremljen za prvi meč, a neizvesno je i da li će moći da igra u revanšu", piše "Blik". 

U takvoj situaciji, njegovo mesto zauzeđe Žan-Pjer Nsame, Kamerunac rođen 1993. godine koji je ove sezone postigao četiri gola na isto toliko ligaških utakmica.

"Giljem je moj stariji brat, on je broj jedan i mnogo učim od njega", citira švajcarski portal njegovu izjavu, uz podsećanje da Nsame ipak igra efikasnije kada nema Oroa. Dva gola dao je protiv Lugana, dva protiv Sent Galena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC