• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarski ''Blik'': Protiv Zvezde i za Šaćirija!

Autori mondo.ba Autori Tanjug

Od svih švajcarskih medija, ovaj list je kreirao najkontroverzniju najavu večerašnjeg okršaja Jang Bojsa i Crvene zvezde.

Fudbaleri Jang Bojsa i Crvene zvezde večeras će na stadionu ''Švajcarska'' u Bernu, sa početkom u 21 čas, odigrati prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona.

Svi mediji u Švajcarskoj, naravno, najavili su večerašnji duel, a najdalje je otišao ''Blik'', koji je u vezu sa duelom švajcarskog i srpskog šampiona doveo čak i – Đerdana Šaćirija!

Naime, jedan od vodećih švajcarskih medija dao je veliki prostor večerašnjoj utakmici sa naslovom "Pitanje časti", ali i za igrača iz Gnjilana koji je neprimjerenom proslavom gola za Švajcarsku protiv Srbije na Mundijalu u Rusiji "podigao prašinu".

"Jang Bojs brani švajcarski fudbal, koji se ovog leta "isprljao". Zato protiv Zvezde moraju da se otvore vrata Lige šampiona. Radi se i o časti Šaćirija i svega što se događalo na Mundijalu kada su se Srbi pokazali kao loši gubitnici", piše u tekstu.

Dalje se navodi da je bilo pritisaka iz Zvezde kako bi Šaćiri propustio gostovanje u Beogradu sa Liverpulom.

"Umanjena vrijednost trijumfa Švajcarske nad Srbijom rezultirala je da menadžer Liverpula Jirgen Klop padne pod politički pritisak i ne povede ga u Srbiju. Zvezda je senzacionalno slavila, a sada Jang Bojs ima priliku da igra i za Šaćirija".

Zanimljivu ilustraciju na naslovnici donosi list "Berner Cajtung" sa fudbalerima Jang Bojsa kako pokušavaju da dohvate visoko podignutu crvenu zvijezdu, simbolizovanu kao amblem Lige šampiona.

"Put do zvijezda", naslov je tog lista u kome se podsjeća da je rival Jang Bojs drugu godinu u nizu tim sa Balkana za mesto u LŠ, nakon što je prošle godine izbacio zagrebački Dinamo.

"Le žurnal" ističe da su Srbi velika prepreka šampionu Švajcarske, a "Biler Tagblat" da Jang Bojsu prijeti "deža vi" iz 2004. godine kada je Crvena zvezda bila bolja u kvalifikacijama za LŠ sa ukupnih 5:2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC