• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak iz Pireja: Golovi mami za rođendan!

Autor mondo.rs

Lazar Ranđelović je novi Srbin kog slavi crveno-bijeli dio Atine.

Poslije Predraga Đorđevića, Ilije Ivića, Darka Kovačevića i Marka Pantelića, red je izgleda na 22-godišnjeg Lazara Ranđelovića!

Mladi napadač iz Leskovca novi je Srbin kog slave navijači Olimpijakosa.

Razlog je dobro poznat - dva gola protiv Krasnodara za 4:0 u prvoj utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. I to po ulasku sa klupe u 76. minutu.

Lazar Ranđelović
Izvor: YouTube/Olympiacos FC - Official YouTube Channel


"Rad i trud na treninzima se isplati i to se sada dokazalo. Strpljivo čekam svoju šansu. Ovog puta je trener Pedro Martins odlučio da mi je pruži u posljednjih 15 minuta. Konkurencija je zaista jaka i zbog toga sam srećan kad dobijem priliku da igram. Dobro sam ispratio akciju koju je započeo Valbuena, vidio sam da će poslati loptu na stranu na kojoj sam ja bio. Odlučio sam da šutiram preko golmana i lopta je ušla u mrežu. Nije bilo srećnijeg čovjeka od mene, jer je to moj prvenac u dresu Olimpijakosa i još u Ligi šampiona", blistao je od sreće Ranđelović u razgovoru za Sportski žurnal.

Golove je posvetio mami Ani.

"Još uvijek ne mogu da verujem da mi se sve ovo dešava. Presrećan sam. Golove koje sam postigao su poklon za moju majku Anu, kojoj je bio rođendan. Mislim da je srećna i ponosna na mene. Roditelji su mi najveća podrška oduvijek bili i oni su najzaslužniji što sam ovdje gdje jesam".

Iako ima ogromne zasluge što će za njegov tim revanš u Rusiji biti samo formalnost, krilni fudbaler crveno-bijelih iz Pireja ne želi da ističe sebe u prvi plan.

"Cijeli tim je zaslužan za dobar rezultat, ne samo ja. Ono što krasi nas je taj timski duh. Upravo je to jedan od razloga zbog čega postižemo dobre rezultate. Atmosfera u ekipi je odlična i ono što je najbitnije nema sujete. Napravilli smo tri velika koraka ka plasmanu u Ligu šampiona, ali ne smijemo da se opustimo. U Rusiju ćemo otputovati kao da je ovdje bilo 0:0", istakao je Ranđelović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC