• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krenu uraganski, pozadi promaja - ipak pobjeda!

Autor mondo.rs

Talentovani fudbaleri Čelsija, sjajni Maunt i Ejbraham, odgovorni su za prvu zvaničnu pobjedu "plavaca" u novoj sezoni. Lampard će biti zadovoljan kako igraju na protivničkoj polovini, a zbog odbrane će osjediti...

Čelsi menadžera Franka Lamparda ove sezone garantuje zabavu!

Na gostovanju na "Kerou roudu" ponovo su igrali "otvoreno", atraktivno i lijepo u posljednjoj trećini terena, ali isto tako su djelovali amaterski na svojoj polovini, međutim ovoga puta odnos datih i primljenih golova bio je "u plusu".

Poslije poraza od Junajteda i Liverpula (posle penala) i remija sa Lesterom, "plavci" su zabilježili pobjedu u četvrtoj zvaničnoj utakmici ove sezone:

NORIČ - ČELSI 2:3 (2:2)

Samo tri minuta bilo je dovoljno Čelsiju da povede pred žuto-zelenom publikom poslije akcije Maunta i Aspilikuete koju je "završio" mladi Ejbraham, tragičar Superkupa Evrope.

Upravo je mladi napadač bio u centru pažnje i u 6. minutu, ovoga puta kod gola Noriča, samo je ovoga puta izgubio loptu, možda i poslije faula, što su Puki i Kantvel kaznili prelakim pogotkom, koji je još jednom ogolio sve probleme Čelsija u odbrani.

Igrao se "uraganski" fudbal, šanse na obje strane, prvu je iskoristio Maunt u 18. poslije "krađe" i pasa Pulišića, da bi finski golgeter Puki već u 30. postigao peti gol u ligi.


U nastavku smo do sada navikli da Čelsi padne, posebno fizički, ali su za čudo više boravili pred golom Noriča, doduše ne toliko agresivno kao u prvom poluvremenu, međutim nagrađeni su pogotkom u 68. minutu kada je Kovačić uposlio Ejbrahama.

Sudeći po dosadašnjim partijama, Čelsiju jedan gol viška ne garantuje mnogo, Norič je napao i pogodio prečku, dok su šanse promašivali Barkli, Pulišić, Aspilikueta...

Frank Lampard ipak se radovao prvoj zvaničnoj pobjedi na klupi novog tima, potpuno zasluženoj, u meču u kom je ponovo bilo dosta spornih sudijskih odluka na štetu Čelsija, čak i kada je VAR tehnologija u funkciji.

NORIČ:
Krul - Arons, Henli, Godfri, Luis - Lajtner (od 81. Meklin), Tribul (od 61. Vrančić), Buendija, Štiperman (od 61. Srbeni), Kantvel - Puki.

ČELSI:
Kepa - Aspilikueta, Kristensen, Zuma, Emerson - Žoržinjo, Kovačić, Maunt (od 90. Alonso) - Barkli, Pulišić (od 84. Vilijan) i Ejbraham (od 75. Žiru).

PREMIJER LIGA - 3. KOLO:


subota:

Norič - Čelsi 2:3 (2:2)
/Kentvel 6, Puki 30 - Ejbraham 3, 68, Maunt 17/

Brajton - Sautempton 16.00
Mančester junajted - Kristal Palas
Šefild junajted - Lester
Votford - Vest Hem
Liverpul - Arsenal 18.30

nedjelja:

Bornmut - Mančester siti 15.00
Totenhem - Njukasl 17.30
Vulverhempton - Barnli

odigrano u petak:

Aston Vila - Everton 2:0 (1:0)
/Vesli 21, El Gazi 90+5/


TABELA: Liverpul 6, Arsenal 6, Mančester siti 4, Mančester junajted 4, Brajton 4, Totenhem 4, Bornmut 4, Šefild 4, Čelsi (+1) 4, Everton (+1) 4, Barnli 3, Aston Vila (+1) 3, Norič (+1) 3, Lester 2, Vulvs 2, Kristal Palas 1, Vest Hem 1, Njukasl 0, Sautempton 0, Votford 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC