• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalio se, kalio, pa predstavio golčinom!

Autor mondo.rs

Prvo gostovanje "lisica" na "Bramalu" u mečevima elitnog ranga još od 1975. obeležio je mladi Harvi Barns. Beng!

Nepune 44 godine od poslednjeg gostovanja na "Bramal lejnu" u elitnom rangu takmičenja, Lester siti je ponovo pobedio Šefild junajted rezultatom 1:2.

Te 1975. godine strelci za "lisice" bili su pokojni Brajan Alderson i Denis Rof, ove subote popodne Džejmi Vardi i Harvi Barns, kojeg je Brendan Rodžers uveo u igru umesto Denisa Prata samo šest minuta ranije.

Šefild junajted dočekao je Lester siti na "Bramalu" i u sezoni 1989/90, kada je bilo 1:1, ali je to bilo u Drugoj ligi.

Levonogi vezista sačekao je na ivici šesnaesterca atipičan i neočekivan pas Čaglara Sojunčua, koji je kao najviši u skoku na petercu mogao i sam da "tuče" glavom, ali se odlučio da vrati loptu mladom saigraču, a ovaj…

"Drop kik" momka iz Barnlija, koji je od srednjoškolskih dana član Lestera, svakako je bio potez utakmice 3. kola Premijer lige. Beng!



Barns je mesto među "lisicama" zaradio kaljenjem u MK Donsu, Barnsliju i Vest Bromvič Albionu, zabeležio je 26 nastupa u međuvremenu, iako nikome nije bio prva opcija u veznom redu, ali kada ga je Rodžers uvrstio u takmičarski pogon za sezonu 2019/20, bio je spreman.

Njegov pogodak naneo je prvi premijerligaški poraz Šefild junajtedu od maja 2007. godine, kada je ovaj klub ekspresno ispao u Čempionšip, iako je promociju čekao još od sezone 1993/94.

Momci menadžera Krisa Vajldera posle remija sa Bornmutom na strani (1:1) i pobede kod kuće nad Kristal Palasom (1:0), ovog puta osetili su gorčinu poraza iako su na fantastičnu akciju Džejmsa Madisona i Vardija iz prvog poluvremena odgovorili konkretnim dodavanjem Džordža Baldoka za Olivera Mekbornija u 62. minutu.

Egal je bio na snazi punih osam minuta, posle čega su "lisice" zabeležile i prvu pobedu ove sezone nakon dva startna remija Vulverhemptonom kod kuće (0:0) i Čelsijem u gostima (1:1).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC