• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nagrada za Partizanovog bisera: Majstorija, pa sat

Autor mondo.rs

Veliki talenat crno-bijelih zaradio poklon za najljepši gol kola Superlige. "Drago mi je zbog selektora, a još više zbog društvenih mreža".

 Filip-Stevanovic-dao-najljepsi-gol-kola-protiv-Rada Izvor: MN PRESS

Filip Stevanović (16) stekao je ovog ljeta velike simpatije Partizanovih navijača i generalno ljubitelja fudbala u Srbiji.

Talenat crno-bijelih dobio je povjerenje trenera Save Miloševića i sjajno počeo seniorsku karijeru. Njen do sada najljepši momenat bio je gol protiv Rada, poslije slaloma kroz odbranu "građevinara".

Pogledajte majstoriju.

Stevanović je tim pogotkom dobrio nagradu Fudbalskog saveza Srbije, namijenjenu strijelcima najljepših golova svake superligaške runde.

Lijepu nagradu, sat, uručio mu je kolumnista i saradnik MONDA Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS. Kadetski reprezentativac Srbije je nasmijan primio priznanje, pred budnim pogledom trenera Miloševića.

Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića.

"Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelijep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmlađi sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem među prvima".

"Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme", izjavio je biser crno-bijelih.

Stevanović je rodom iz Arilja, odakle su dolazili nekadašnji prvotimci "vječitih rivala", poput Marka Jovanovića i Nebojše Krupnikovića.

Mladi vezista, koji je donedavno i živio u rodnom gradu, kaže da taj kraj sada navija za crno-bijele.

"Zahvaljujući mojim golovima, Partizan je stekao mnogo novih navijača u Arilju. Bio sam impresioniran prizorom na posljednjoj utakmici kada su dečica iz mog prvog kluba OFK Vranića došla da navijaju za crno-bijele".

Ovog ljeta, mnogi su u Stevanoviću vidjeli potencijalnog nasljednika Saše Ilića, legende kluba iz Humske koji je od ovog mjeseca član stručnog štaba kadetske reprezentacije Srbije.

"Sale Ilić je legenda kluba i mnogo nam nedostaje na treninzima i utakmicama. Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju ću selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji", dodao je Stevanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC