• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rami se brzo snašao nakon ''rvanja'' i otkaza

Autori mondo.ba Autori Agencije

Štoper "trikolora" samo par nakon rastanka sa Olimpikom iz Marseja pronašao je novi klub.

Francuski reprezentativac Adil Rami, koji je nedavno dobio otkaz u Olimpiku iz Marseja, zbog, kako je klub naveo, ozbiljnog kršenja discipline, vrlo brzo je našao novu sredinu kad je u pitanju nastavak igračke karijere.

Rami je, podsjetimo, nedavno propustio trening marsejskog prvoligaša kako bi se – rvao u blatu u šou programu jedne francuske televizije!

Francuz je eskirivao obaveze sa ostatkom tima pod izgovorom da je povrijeđen, ali rukovodstvu tima sa Velodroma nije bilo potrebno mnogo vremena da ga "provali" i ekspresno uruči otkaz.

Međutim, Rami nije dugo čekao na potpis sa novim klubom i u nastavku karijere igraće za - Fenerbahče!

Rukovodstvo istanbulskog giganta saopštilo je da je korpulentni defanzivac potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još jednu sezonu. Potpisivanju sporazuma u kompleksu stadiona "Ulker" prisustvovao je sportski direktor Fenerbahčea Damijen Komoli.

Prije neslavnog završetka epizode u Marseju, Rami je tokom karijere, između ostalog, nastupao i za Milan, Valensiju i Sevilju, a bio je i član reprezentacije Francuske koja je prošle godine na Svjetskom šampionatu u Rusiji osvojila zlatnu medalju.

Njegov novi klub neće po dobrom pamtiti prošlu sezonu – Fenerbahče ni kroz ligu ni kroz Kup nije uspio da izbori bar nastup na evropskoj sceni (u turskoj Superligi zauzeto šesto mjesto, u Kupu eliminisani već u osmini finala, prim.aut).

Tekuća sezona, bar za sada, djeluje obećavajuće – Fenerbahče je "neokrznut" prošao prva dva kola, uz sedam postignutih i samo jedan primljeni gol, uz gostujuću pobjedu rezultatom 1:2 nad aktuelnim vicešampionom Bašakšehirom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC