• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Drugi krug LŠ? Najviše zavisi od žrijeba

Autor mondo.rs

Treća "Zvezdina zvezda" upozorava da će crveno-bijeli najvjerovatnije izvući veoma jake protivnike i da treba biti realan u postavljanju daljih ciljeva u Ligi šampiona.

 Dragan-Dzajic-Crvena-zvezda-Liga-sampiona-2019-ambicije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda očekuje žrijeb grupne faze Lige šampiona iz četvrtog "šešira".

Dovoljno je nabrojati ekipe koje bi mogla da izvuče iz treće kvalitetne grupe, pa da se vidi koliko će težak posao imati: Lion, Bajer Leverkuzen, Salcburg, Valensija, Inter, Dinamo Zagreb, Olimpijakos, Briž.

O prva dva "šešira" da ne govorimo, tamo je manje-više elita evropskog fudbala. Uostalom, sjetimo se 2018, kada je Zvezda izvukla Liverpul, Pari sen Žermen i Napoli.

"Koga god da izvučemo, biće teško, jer svi su mnogo jaki. Jeza da te uhvati... Ekipe u Ligi Evrope su strahovito kvalitetne, a kamoli ove u Ligi šampiona. Međutim, nema sad kukanja, tako je kako je", prokomentarisao je za "Informer" Dragan Džajić.

Legendarno krilo, koji je kao sportski direktor kreirao šampionski tim iz sezone 1990/91, koji je u Bariju i Tokiju ostvario uspjehe za istoriju, ipak ostavlja "odškrinuta" vrata osmine finala Lige šampiona.

"Ne vjerujem da Vladan Milojević ima pretenzije da u grupi napravi ne znam kakav rezultat. Možda se stidljivo razmišlja i prolasku u drugi krug i taj cilj bi mogao da bude realan, ali to će zavisiti od žrijeba".

Džajić je dodao da vjeruje da će "Zvezda u narednim godinama biti još bolja" i da svi u klubu sada imaju obavezu prema navijačima da "idu naprijed".

Idealna grupa, makar na papiru, mogla bi da izgleda ovako: Zenit (Čelsi), Šahtjor (Salcburg), Briž (Dinamo Zagreb), Crvena zvezda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC