• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atalanta u frci: Škrtel već odlazi?

Autor mondo.rs

Iskusni defanzivac tek što je stigao u Bergamo, a već je na izlaznim vratima.

"Svaki igrač sanja Ligu šampiona!" To su bile riječi Martina Škrtela 9. avgusta kada je potpisao ugovor sa Atalantom, ali samo tri sedmice kasnije on više nije igrač italijanskog kluba. Posljednje vijesti sa Čizme su da su se slovački veteran i ekipa iz Bergama razišli samo dan prije završetka ljetnog prelaznog roka u toj zemlji.

"Gazeta delo Sport" prenosi da će vrlo brzo ta informacija postati zvanična i da 34-godišnji Škrtel neće biti igrač Atalante. Poznati list navodi da on nije ni u konkurenciji za meč protiv Torina koji je na programu u nedjelju uveče.

Razlozi za ovako brz rastanak nisu u potpunosti precizni, ali navodne informacije iz Atalante su da su povod fizički problemi iskusnog defanzivca.

Mediji na Apeninima su to odmah protumačili kao šifru za nedovoljnu fizičku spremu za zahtijevan fudbal trenera Đanpjera Gasperinija.

Ipak, ovo će stvoriti nove probleme Atalanti u finišu prelaznog roka. Njegovo zatvaranje je u ponedjeljak 2. septembra u većini najjačih evropskih liga, a plavo-crni su pod pritiskom da se dodatno pojačaju pred debitantski nastup u Ligi šampiona.

Škrtel je ljetos u Atalantu stigao kao slobodan igrač poslije tri godine provedene u dresu Fenerbahčea.

Atalanta će u Ligi šampiona ove jeseni igrati u grupi u kojoj su još i Mančester Siti, Šahtjor iz Donjecka i Dinamo Zagreb.

Očekivalo se da ovo bude njegova posljednja prilika za nastup u Ligi šampiona, u Atalanti su bili oduševljeni što će ih pojačati bivši defanzivac Liverpula, ali od toga kako stvari stoje nema ništa.

Ljetos je bio doveden zarad svog iskustva, dok je mladi Đanluka Manćini poslat na pozajmicu u Romu. Sada će Atalanta ostati bez obojice za tekuću sezonu. Škrtel na kraju nije ni debitovao za Atalantu, pošto nije bio u timu protiv SPAL-a u prvom kolu Serije A.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC