• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vrijeme da vratimo fudbal na staze stare slave"

Autor mondo.rs

Golman crveno-bijelih Milan Borjan navodi da ekipa poučena iskustvom iz prošle sezone zna šta je očekuje u Ligi šampiona i spremna je za izazov

 Golman FK Crvena zvezda Milan Borjan - Vrijeme da vratimo fudbal na stare staze slave Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda uspjela je drugu sezonu zaredom da izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a jedan od najzaslužnijih za to je golman Milan Borjan.

"Tri godine zaredom smo u grupnoj fazi evropskih takmičenja, mislim da ni sami nismo svjesni šta smo uradili. Donijeli smo ogromnu radost zvezdašima i cijeloj Srbiji. Ponosan sam na cijelu ekipu i na navijače koji su bili naš 12. igrač i mnogo nam pomogli na terenu", rekao je Borjan za klupski sajt.

"Dugo su čekali ljubitelji fudbala u Srbiji da neki naš klub gledaju u najelitnijem evropskom takmičenju. Izuzetno sam srećan što smo mi prva srpska ekipa koja se drugi put zaredom takmiči u ovakvom formatu Lige šampiona. Vrijeme je da se srpski fudbal vrati na stare staze uspjeha", naveo je čuvar mreže crveno-bijelih.

Zvezda će se takmičiti u Grupi B Lige šampiona sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.

"Bogatiji smo za evropsko iskustvo od prošle godine. Izvukli smo pouke i sada znamo na kom nivou se igra fudbal u Ligi šampiona. Stručni štab radi odličan posao, kvalitetno analiziraju svakog protivnika i to će nam mnogo značiti. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače. Odmjerićemo snage sa najkvalitetnijim evropskim ekipama i svi sa nestrpljenjem očekujemo početak grupne faze".

Golman Zvezde je rekao da mu prijaju pohvale zbog dobrih partija, ali da je najvažnije da je tim bilježi uspjeh.

"Kada igrate u Crvenoj zvezdi nema potrebe za dodatnom motivacijom. Svaki novi dan je novi izazov. Bogata istorija i ogromna armija navijača su ono što nas obavezuju da u svakom trenutku pružamo maksimum. Prijaju pohvale na račun moje igre, ali najvažnije je da je ekipa uspješna", zaključio je Borjan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC