• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona: Daćemo sve od sebe da vratimo Nejmara

Autor mondo.rs

Ovog ljeta možda nije prošlo, ali čini se da je samo pitanje trenutka kada će doći do povratka Brazilca u redove "blaugrane"...

 Barselona: Daćemo sve od sebe da vratimo Nejmara Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Svaki dan je šansa za novu epizodu sage "Nejmar", a danas je u glavnoj ulozi uprava Barselone.

Tokom čitavog ljetnjeg transfer "prozora" govorkalo se o napadaču Pari Sen Žermena i njegovom odlasku iz kluba, kao glavni pretendenti na njegov potpis figurirali su Katalonci i Real Madrid, ali na kraju je čitava priča otišla uz vjetar.

Sada više ne postoje šanse da će mijenjati sredinu, makar ne još četiri mjeseca, ali iz šampiona Španije nagovještavaju da će ponovo pojuriti desetku PSŽ-a.

"Dok god Nejmar želi da se vrati, uradićemo sve što možemo da mu to i omogućimo. Stvari se konstantno mijenjaju u fudbalu, Nejmar je poseban igrač, nije se prilagodio u Parizu, pogriješio je što je otišao, i čak je i on to rekao. Vidjećemo šta će se desiti, ali potrudićemo se da ga vratimo", rekao je direktor Barselone Hoze Bordas za španske medije.

Jasno je da bi tako bila ojačana ofanzivna linija, a da bi najbolji fudbaler ekipe Leo Mesi dobio pojačanje koje već dugo priželjkuje.

"Mesi je Barselona i on će ostati sa nama šta god da se desi. Imali smo malih problema sa povredama ovog ljeta, ali doveli smo Frenkija de Jonga i Antoana Grizmana koji su tu da igraju i pojačaju ionako jak sastav", zaključio je Bordas.

Njegove izjave pomjeraju sagu korak naprijed, vjerovatno će uticati na status Brazilca u Parizu, ali djeluje da neće još dugo morati da bije svoje bitke u Francuskoj...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC