• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

20.000 djece - Holanđani ne znaju tu frekvenciju!

Autor mondo.rs

Crno-bijeli očekuju da ih protiv Alkmara u četvrtak bodri četiri puta više klinaca nego što ih je bilo na prethodnoj evropskoj utakmici.

 Partizan-AZ-Alkmar-ocekuje-se-20-hiljada-djece-na-tribinama-Liga-Evrope-2019 Izvor: MN PRESS

Disciplinska komisija UEFA možda je nanijela Partizanu finansijsku štetu jer ga je uskratila za prihod od ulaznica sa dvije evropske utakmice, ali mu je na drugoj strani možda i pomogla jer kada u četvrtak protiv AZ Alkmara bude odrađena kompletna kazna, publika će u trećem kolu moći da napuni stadion i vidi na djelu svoje ljubimce protiv slavnog Mančester junajteda.

Uz to su izbjegnute novčane kazne za sitnije incidente, kojih bi vjerovatno bilo.

Ono što je potpuno sigurno, jeste da je UEFA suspenzijom, pa njenim ublažavanjem - tako što je dozvolila da mečevima protiv Moldea i Alkmara prisustvuju djeca iz škola fudbala širom Srbije - uradila mnogo za popravljanje imidža FK Partizan i srpskog fudbala.

Snimci i fotografije sa utakmice protiv Norvežana obišle su Evropu i svijet, a crno-bijeli su u specifičnoj atmosferi uspjeli da zabilježe pobjedu (2:1), koja im je uz 1:1 u revanšu omogućila da sada igraju grupnu fazu Lige Evrope.

Trener Savo Milošević uvjeren je da će u četvrtak biti još mnogo, mnogo bolje u Humskoj 1!

"Naša ekipa već zna šta nas očekuje, ali će to biti veliko iznenađenje za igrače Alkmara. Sa te strane ova utakmica može da bude veliki plus za nas jer sve što znamo ukazuje da će na stadionu biti dvadesetak hiljada klinaca. Ako je onih 5.000 (protiv Moldea) napravilo onakvu buku, mogu da zamislim šta će biti sutra. E, sad, mi smo se već navikli na te frekvencije, vidjećemo kako će biti njima", nasmijao se Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC